10 Σεπ 2013

Αυτή είναι η τελική λίστα των 439 προσληφθέντων στη Νέα Δημόσια Τηλεόραση

Στην δημοσιότητα δόθηκε η λίστα με τα ονόματα των νέων προσλήψεων της Δημόσιας Τηλεόρασης. Η τελική λίστα περιλαμβάνει 439 ονόματα και φέρει την υπογραφή του Ειδικού διαχειριστή Γκίκα Μάναλη και αφορά δίμηνες συμβάσεις...

Σύμφωνα με το Βήμα, πρόκειται για όσους «προκρίθηκαν» από την αρχική λίστα των 577 επιτυχόντων της προκήρυξης και όπως επισημαίνεται στην απόφαση, επαναπροσδιορίστηκαν οι ανάγκες σε προσωπικό, καθώς σε κάποιες ειδικότητες ενώ κρίθηκε αναγκαία η πρόσληψη περισσότερων και σε άλλες λιγότερων ατόμων σε σύγκριση με ότι αρχικά είχε προκηρυχθεί. Αυτό έγινε χωρίς «να παραβιάζεται η σειρά κατάταξης, χωρίς να μεταβάλλονται οι ειδικότητες ούτε ο συνολικός αριθμός των επικηρυχθεισών θέσεων προσωπικού (589) της Προκήρυξης με Α.Π. 01/2013», όπως επισημαίνεται.
Παράλληλα όμως στην απόφαση αναφέρεται ότι η υποβολή αίτησης διατηρείται και ισχύει για την πλήρωση θέσεων της Προκήρυξης με Α.Π. 02/2013. «Συνεπώς, οι αιτήσεις υποψηφίων που κατετάγησαν σε θέσεις επιλαχόντων ή/και απορρίφθηκαν λόγω έλλειψης τυπικών προσόντων διορισμού ή/και ήταν άκυρες και δεν προσλαμβάνονται στο πλαίσιο της με Α.Π. 01/2013 προκήρυξης, θα ληφθούν υπόψη και θα καταταγούν στο πλαίσιο της Προκήρυξης με Α.Π. 02/2013», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Διαβάστε ΕΔΩ την λίστα με τους προσληφθέντες στην Νέα Δημόσια Τηλεόραση.
http://www.koolnews.gr