3 Σεπ 2013

Aχ Προεδρα ΠΑΝΟ.......ας το διαβασουν λιγο αυτο οι βουλευτες σου θα καταλαβουν

Αχ Πανο...Πρόεδρε Πανο.... Με αυτα που λες γινεται φανερο οτι δεν τα πας καλα με τα απλα Μαθηματικα. Αυτοματα γεννιεται το ερωτημα πως θα μας σωσεις απο το χρεος που ειναι πολυ δυσκολα Μαθηματικα. Και δεν τα πας καλα με τα ..
απλα μαθηματικα γιατι δεν δειχνεις να καταλαβαινεις οτι η πτώση των Ανεξαρτητων Ελληνων απο τον  Απριλιου 2013 στον Αυγουστου 2013 ειναι παρα πολυ μεγαλη και οφειλεται αποκλειστικα σε εσενα. Ευγε Πανο. Κατι τετοια βλεπει η τροικα και εχει ξεσαλωσει. 
Οσο για τους βουλευτες σου, τον φόβο και τον τρομο των συγκυβερνωντων  ανησυχουν γιατι βλεπουν οτι οι Ανεξαρτητοι Ελληνες πλησιαζουν δημοσκοπικα στο  3% που ειναι το οριο για να εισερθει ενα κομμα στην βουλη. 
Παντως και βασει της δημοσκοπησης της metron analysis οι κ.κ. Καπερναρος (Β' Αθηνων), Μελας (Α' Πειραιως), Μακρή (Κοζανη), Χρυσοβελωνη (Μαγνησια), Ουζουνιδης( Εβρου), Ιατρίδη (Δωδεκανησου) Κουντουρα(Α.Αθηνας) Γιαταγανα (Α Θεσσαλονικης)Γιοβανοπουλος (Ημαθιας)και ενας εκ των κ.κ Μαρια (Ηρακλειου)-Νταβρη (Αχαιας) δεν ξαναβλεπουν εκλογη και βουλη. Ας φωναζει η ηγεσια των ΑΝΕΛ οσο θελει. Αυτα λενε οι αριθμοι και δυστυχως οι αριθμοι δεν κανουν λαθη.
δειτε τις φωτογραφιες τους γιατι σε λιγο καιρο δεν θα παιζουν πουθενα!!