21 Σεπ 2013

Είναι η επικοινωνία, ηλίθιοι

Γράφει το Παρατηρητήριο
του Lykavitos.gr
Μάλιστα. Αφού η Χρυσή Αυγή έφτασε το 15%. Αφού τα μαχαίρια βγαίνουν στην Αμφιάλη, λες και είναι κάτι συνηθισμένο. Αφού χρειάστηκε μια Αστυνομικίνα να σώσει με το....
ζόρι τη τιμή της ΕΛ.ΑΣ. πιάνοντας τον Ρουπακιά. Αφού έφαγε κράξιμο ο Χρύσανθος για τη θεωρία των δύο άκρων. Αφού έγιναν όλα αυτά-δηλαδή δεν έγινε τίποτα- ήρθε η ώρα της επικοινωνίας.
Βγάλαμε δηλαδή τα νεροπίστολα.
Τριάντα δύο υποθέσεις συνένωσε ο Νίκος Δένδιας και τις έστειλε στον Άρειο Πάγο. Οι περισσότερες είναι επιπέδου πταισματοδίκη και λιμνάζουν εδώ και καιρό στα δικαστήρια χωρίς να γίνεται τίποτα. Ο φωστήρας υπουργός-δικηγόρος Κερκύρας- τις συνένωσε σε ένα νομικό τρυκ, που του επέτρεψε να ζητήσει από της εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να αντιμετωπίσει τη Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση.
Σιγά καλέ, που θα έγραφε και ο Γρηγόρης Ξενόπουλος στο φιόρο του λεβάντε. Τίποτα δεν θα γίνει. Με εξαίρεση τις ζητωκραυγές των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ.
Ο φλώρος Δένδιας κάνει επικοινωνία, ενώ θα έπρεπε η Ασφάλεια και η Αντιτρομοκρατική να είχαν κάνει τη δουλειά τους από καιρό και να έχουν προλάβει τα χειρότερα.
Γιατί τώρα ο έλεγχος έχει χαθεί στις γειτονιές και απλώς περιμένουμε την αντεκδίκηση της κόκκινης πλευράς.
Κι αυτό όμως, με επικοινωνία αντιμετωπίζεται.
Δεν είχε κάνει «διαρροή» το υπουργείο προ εβδομάδων στα ΝΕΑ και το ΒΗΜΑ ότι ετοιμάζεται αντιτρομοκρατικό χτύπημα;
Δεν ισχύει λοιπόν το «Είναι η οικονομία ηλίθιοι», αλλά το «Είναι η επικοινωνία ηλίθιοι»