4 Σεπ 2013

"Φωτιά" στη ΔΑΚΕ για τη θέση του γραμματέα της ΑΔΕΔΥ

Τι λένε οι βασικοί υποψήφιοι και σε ποιο σημείο διαφωνούν  εντονότατα
Μεγάλη εστία έντασης  άναψε στη ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα ενόψει των αρχαιρεσιών  της ερχόμενης  Τρίτης  για την εκλογή του  νέου γραμματέα της ΑΔΕΔΥ  που θα..
διαδεχτεί τον συνταξιοδοτηθέντα Ηλία Ηλιόπουλο.  Υποψήφιοι είναι  ο Βασίλης Πολυμερόπουλος,  ο Ερμής  Κασσές και ο Αντώνης  Αντωνάκος  ο  οποίος  πάντως είναι διατεθειμένος να αποχωρήσει  και να στηρίξει τους άλλους δύο.
Η κρατούσα αντίληψη είναι ότι και  ο διάδοχος του Ηλιόπουλου θα πρέπει  να   παραμερίσει   κάμποσο το παραταξιακό του φρόνημα. Σε αυτή την περίπτωση  προκρίνεται  ο Κασσές.  Όμως  ο Πολυμερόπουλος, γνωστός από τους μεγάλους αγώνες του την περίοδο  που κρινόταν  η τύχη των συμβασιούχων ,  διαφωνεί  ευθέως  χαρακτηρίζοντας αδιανόητη την  υποστολή της Νεοδημοκρατικής σημαίας   και ειδικά σε μια τέτοια περίοδο  όπου απέναντι στον Σαμαρά  βρίσκονται τα κεντροαριστερά συνονθυλεύματα  και η ακροδεξιά. Μέχρι στιγμής  η αντιπαράθεση περιορίζεται εντός των τειχών ,  όμως επίκεινται εξελίξεις  και συναντήσεις το Σαββατοκύριακο  με   κομματικούς αξιωματούχους της  Συγγρού  αλλά και του  Μαξίμου.
ΔΓ
http://www.parapolitika.gr