26 Σεπ 2013

ΛΙΓΟ(;) ΡΑΚΙ, ΛΙΓΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΕΧΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ....



                                 
   Γράφει η Κ
Ευτυχώς ο καιρός είναι ακόμα καλοκαιρινός, η θάλασσα ζεστή, τα βραδάκια δροσερά, ο τουρισμός κι η πολυκοσμία λιγόστεψαν, κι η εποχή κατάλληλη για ....
υψηλού επιπέδου διακοπές, ή ένα long weekend, με ουζάκι και φρέσκα θαλασσινά.
Αυτά σκέφθηκε κι ο ταλαιπωρημένος από το λυντσάρισμα στο Κερατσίνι πονεμένος πρόεδρος Πάνος Καμμένος και πήρε των οματιών του και με τη συντροφιά της αρχόντισσας της Δωδεκανήσου Μίκας Ιατρίδου, κουρασμένη κι αυτή μια και δουλεύει απ’ τα 16 της χρόνια, και πήγαν μαζί το τριήμερο της Τεταρτο-Πέμπτης- Παρασκευής 25, 26, 27 Σεπτεμβρίου στη Λέρο και στο Αγαθονήσι.
Θα κολλήσει και το Σ/Κ, που λέγανε κι όσοι άρρενες πήγανε στο στρατό, κι έφυγε κι αυτός ο μήνας.
‘Αφησε αμανάτι τους αγαθούς υπηκόους του κινήματος του να βράζουν, μεταξύ αντιφασιστικού συλλαλητηρίου, επίσκεψης της τρόικας και συμμετοχής τους σε ανατρεπτικές κινήσεις άλλων κουρασμένων, των αποστράτων πρασινομπερέδων (ή παλιμπαιδιζόντων πρασινομπεμπέδων).
Αυτός σαν υποψήφιος υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας που ήταν πάντα το όνειρο του, που ζήτησε με το non paper  από τον Κάρολο Παπούλια πριν τις δεύτερες εκλογές, κατόπιν από τον Αλέξη Τσίπρα, βλέπει μόνο χρυσές κλάρες και γαλόνια, άσχετα αν εχθροί και φίλοι τον βλέπουν από τώρα με το κόκκινο φέσι της πολιτικής του χρεωκοπίας.
(Δημοσιεύθηκε από την Κ)