12 Σεπ 2013

Έγινε κι αυτό: Δεν πήγε ο Γιοβανόπουλος στη Βουλή κι έστειλε ... αντικαταστάτη

Ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ έστειλε συνεργάτη του στο... πόδι του σε συνεδρίαση της Βουλής-Πανικός στη συνεδρίαση!
Δεν έχουν προηγούμενο όσα έγιναν πριν από λίγο στη Βουλή με τον βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κώστα Γιοβανόπουλο να μην παρίσταται στην Επιτροπή και...
να στέλνει αντ' αυτού τον συνεργάτη του για να παρακολουθήσει τη συνεδρίαση.
Το πρωτοφανές για τα κοινοβουλευτικά χρονικά γεγονός συνέβη σήμερα το πρωί στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης η οποία συνεδριάζει για τον "Κώδικα Δικηγόρων". Με την έναρξη της συνεδρίασης οι βουλευτές είδαν έναν άγνωστο να κάθεται σα βουλευτικά έδρανα και παρακολουθεί τη συνεδρίαση με αποτέλεσμα να αρχίζουν οι ερωτήσεις.
Η έκπληξη όταν τους είπε ότι ήταν συνεργάτης του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ και βρισκόταν εκεί γιατί δεν μπορούσε να παρίσταται ο κ.Γιοβανόπουλος ήταν τεράστια αφού κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει. Το ακόμα χειρότερο είναι ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου όχι μόνο ζήτησε να παραμείνει ο συνεργάτης του κ. Γιοβανόπουλου αλλά ζήτησε να μπουν στην αίθουσα της Γερουσίας και οι δικοί της συνεργάτες. Ειδάλλως απαίτησε να αποχωρήσουν και οι συνεργάτες του Υπουργού Δικαιοσύνης. Ο μόνος που πήρε το λόγο και είπε ότι αυτά είναι απαράδεκτα ήταν ο Ανδρέας Ψυχάρης της Ν.Δ ωστόσο δεν εισακούστηκε.
Η φαρσοκωμωδία ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά αργότερα όταν με ψηφοφορία όλα τα κόμματα πλην της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισαν να παραμείνει ο συνεργάτης του κ. Γιοβανόπουλου στην αίθουσα. Άντε και στις ψηφοφορίες.

Ι.Δ

 http://www.parapolitika.gr