2 Σεπ 2013

Ο αρχι-κωλοτουμπας Κώστας Μαρκόπουλος συμφωνεί με τον Στουρνάρα

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Μαρκόπουλος, μίλησε στον Real Fm και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου, Μάνου Νιφλή, με αφορμή το σημερινό πρωτοσέλιδο της Real News που αναφέρει ότι «η τρόικα, ζητά τα κλειδιά της χώρας».
..

Στη συνέντευξη αυτή, ο κ. Μαρκόπουλος φαίνεται να αποδέχεται  εποπτεία, παρακολούθηση και  καθοδήγηση από την Τρόϊκα, ως φυσικό επακόλουθο, που δεν μπορεί να του αντιταχθεί κανείς...
«Η χώρα μετά το τραγικό πρώτο μνημόνιο έχει μπει σε εποπτεία, παρακολούθηση, καθοδήγηση», παραδέχθηκε αρχικά ο κ. Μαρκόπουλος ...

Στη συνέχεια συμφωνεί με τις επιλογές και προβλέψεις του κ. Στουρνάρα, χωρίς ουδεμία αμφισβήτηση για τις προσδοκίες του, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Το θετικό είναι ότι ο υπουργός οικονομικών έχει την αισιοδοξία ότι τον Μάιο του 2014 όπου τελειώνει η δανειακή σύμβαση, θα βγούμε στις αγορές, άρα να αποκτήσουμε αυτοδύναμη χρηματοδότηση. Για να το λέει, σημαίνει θα το ικανοποιήσει».

Καταλήγοντας, διαγράφει το παρελθόν και θεωρεί φυσικά και επόμενα τα δεινά των Ελλήνων, λέγοντας:

«Η χώρα δεν έχει γονατίσει η χώρα περνάει πάρα πολύ δύσκολα. Υπάρχει καμία κρίση χωρίς άδικα θύματα;   Σκοπός είναι να σηκώσουμε τη χώρα. Δεν είναι να κάνουμε παρελθοντολογία».

Με πληροφορίες από το Enikos.
 http://hellas2news.blogspot.gr/2013/09/blog-post_3245.html