17 Σεπ 2013

Πω πω ντροπή δεν του έδωσαν να καταθέσει στεφάνι!

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει στους Λαμιώτες  το γεγονός ότι στην προχθεσινή εκδήλωση μνήμης και τιμής των θυμάτων του ξεριζωμού  στον Πόντο η αντιπεριφέρεια Στερεάς  δεν.... είχε προβλέψει  να διατεθεί στεφάνι (που πληρώνει  ο ελληνικός λαός) να καταθέσει ο α. υπουργός Χρήστος Σταϊκούρας.
Ο,τι επακολούθησε παρασκηνιακά δεν περιγράφεται , μόνο τον αποκεφαλισμό του αντιπεριφερειάρχη Θωμά Στάϊκου δεν ζήτησαν οι παρατρεχάμενοι του αναπληρωτή.
Σύμφωνα με  κύκλους της αντιπεριφέρεια  η  κυβέρνηση δεν είχε ενημερώσει  έγκαιρα , η  ίσως κάπου παράπεσε το σχετικό  fax - αν θα παραστεί  εκπρόσωπος της στις εκδηλώσεις για τις χαμένες πατρίδες.
Εκ των υστέρων ξαναστάλθηκε το fax που υπογράφει ο  γραμματέας της κυβέρνησης  ο κ. Παναγιώτης Μπαλτάκος με ημερομηνία 13 Σεπτεμβρίου χωρίς να  γίνει γνωστή η ώρα λήψης και ενημέρωνε  ότι  κυβερνητικός εκπρόσωπος ορίζεται ο  κ. Σταϊκούρας.
Βέβαια οφείλουν να γνωρίζουν παγίως στην  αντιπεριφέρεια ότι είναι δυνατόν  να γίνεται   μνημόσυνο, γάμος ,πανηγύρι στην Φθιώτιδα και να μην είναι  παρών ο  αναπληρωτής;
Όμως στο τυπικό λέγεται ότι  η Περιφέρεια  δεν είχε  έγκαιρα την  προβλεπόμενη ενημέρωση και γιαυτό –κακώς – δεν πρόβλεψαν   να υπάρχει στεφάνι  για τον κ. Σταϊκούρα.
Έτσι   έμεινε ο  κ. Σταϊκούρας χωρίς να καταθέσει στεφάνι (σκεφτείτε την ντροπή της…. φοράδας στο αλώνι) και  επισκιάστηκε η τελετή, κόπηκε η όρεξη των  παρόντων και γενικά όσα επακολούθησαν ήταν όλα μαύρα, έχασε ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ στο  κύπελλο , αποκλείστηκε ο Αχιλλέας Δομοκού και την Δευτέρα έγινε πάλι σεισμός.
Και να σκεφτείτε ότι η ομάδα ΒΑΣ ΒΑΣ  είχε στείλει  προφητικό μήνυμα, την προηγούμενη ημέρα έχασε η εθνική ομάδα μπάσκετ από την  Σλοβενία ενώ παρακολουθούσε ο  αναπληρωτής τον αγώνα σε παραλιακό καφέ, το  πρώτο μήνυμα.
Κύριε Στάϊκο μην το  ξανακάνετε γιατί  πάμε για τον κατακλυσμό του…. Χρήστου!
Για καλό  και για κακό σε κάθε εκδήλωση έχετε  εφεδρικό ένα στεφάνι….
http://www.lamiafm1.gr