4 Σεπ 2013

Στείλτε επιτέλους έναν Εισαγγελέα στο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ να τους μαζέψει όλους. (Αυτοί ξέρουν το λόγο...)

Με... εναγκαλισμούς, χαιρετισμούς και πηγαδάκια άρχισε το διήμερο συμπόσιο για την επέτειο του ΠΑΣΟΚ, το οποίο «άνοιξε» με ομιλία του ο πρόεδρος του κόμματος. 
Ο φωτογραφικός φακός «έπιασε» τον Ευάγγελο Βενιζέλο να...
ανταλλάσει εναγκαλισμούς με τον πρώην υπουργό Χρήστο Παπουτσή. Ο κ. Βενιζέλος είχε χαιρετισμούς και με παλαιότερα στελέχη του κόμματος, ενώ... πηγαδάκια έστησαν η Έυη Χριστοφιλοπούλου με τον Δημήτρη Κούρκουλα καθώς και ο Συμεών Κεδίκογλου και ο Χρήστος Παπουτσής που συμμετείχαν σε συζητήσεις στους διαδρόμους.
Να σημειωθεί ότι αναφερόμενος στα μεγάλα ερωτήματα που καλείται να δώσει απαντήσεις το ΠΑΣΟΚ και μέσω του συνεδρίου του, ο κ. Βενιζέλος μίλησε για τη Μεταπολίτευση που «είναι η καλύτερη περίοδος της χώρας παρά τις δυσκολίες, αντιφάσεις και αδικίες», για τη μεγάλη εισφορά του ΠΑΣΟΚ σε αυτή, με το κεκτημένο της χώρας να «οφείλεται στη Δημοκρατική Παράταξη, στο όραμα του Ανδρέα Παπανδρέου» και στη δουλειά και τον αγώνα της καθημερινότητας που οργάνωσε το ΠΑΣΟΚ, όπως τόνισε.
Ο κ. Βενιζέλος σε μια προσπάθεια αναπτέρωσης του ηθικού στο Κίνημα σημείωσε ότι «Τιμούμε τον Ανδρέα Παπανδρέου, τα ιδρυτικά μέλη του Κινήματος, όλα τα στελέχη, κομματικά, κυβερνητικά, αυτοδιοικητικά, κοινωνικά που συνέβαλαν στη μεγάλη ιστορική διαδρομή.

newpost.gr
http://www.kourdistoportocali.com/articles/23511.htm