2 Σεπ 2013

Δυο ξένοι στο ίδιο κόμμα…

Διαφωνεί σε όλα η Αριστερή Πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ και κάνει πλέον περισσότερο ορατή από ποτέ τη στάση της ως εσωκομματική αντιπολίτευση του συγκεκριμένου πολιτικού φορέα...

Μπορεί με την έγκριση, με μεγάλη πλειοψηφία της πολιτικής απόφασης, που περιλαμβάνει την εκτίμηση της πολιτικής κατάστασης και την προετοιμασία του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές του επομένου έτους για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα οι εργασίες της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, αλλά η Αριστερή Πλατφόρμα ψήφισε μαζικά «λευκό».
Η πολιτική απόφαση που αναμένεται να δοθεί τις επόμενες ημέρες στη δημοσιότητα, διατυπώνει την ανάγκη μιας συνολικής προετοιμασίας του ΣΥΡΙΖΑ σε όλα τα επίπεδα, οικονομία, κοινωνική και εξωτερική πολιτική και αποτελεί το εναρκτήριο λάκτισμα για την «αντεπίθεση» της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που εκτιμά ότι οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι ραγδαίες από τις επόμενες εβδομάδες.
Ιδιαίτερη βαρύτητα, σύμφωνα με κομματικά στελέχη, αποδίδει ο ΣΥΡΙΖΑ στην επιτυχία της επίσκεψης του προέδρου Αλέξη Τσίπρα στην Θεσσαλονίκη στις 14 και 15 Σεπτεμβρίου.
http://www.lykavitos.gr/archives/47590