4 Σεπ 2013

Σας το γραψαμε τα εχουν βρει με την κυβερνηση οι ΑΝΕΛ..

Τηλεφωνική επικοινωνία Βενιζέλου – Κουίκ

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του κόμματος, «αυτή η τετραήμερη κοινοβουλευτική αποστολή του Τέρενς Κουίκ έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς συμπίπτει τόσο με...
τη κρίση της Συρίας, όσο και με την ανάληψη της Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αυτό το εξάμηνο του 2013 από τη Λιθουανία, η οποία και θα παραδώσει τη σκυτάλη στην Ελλάδα την 1/1/2014».
Σύμφωνα με την ανακοίνωση, στο περιθώριο της Συνδιάσκεψης και μετά από χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία του Τέρενς Κουίκ με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο, στην οποία συζήτησαν και θέματα αρμοδιότητας του Βουλευτή Επικρατείας και Τομεάρχη Εξωτερικών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, συμφωνήθηκε να βρεθούν και στο Βίλνιους, καθώς την Παρασκευή θα βρίσκεται στη Λιθουανία και ο Έλληνας ΥΠΕΞ, για να λάβει μέρος στις αντίστοιχες εργασίες των Υπουργών Εξωτερικών της διεθνούς διάσκεψης.
Τέλος, όπως σημειώνεται, με τη συνδρομή του επικεφαλής της Γραμματείας Διεθνών Σχέσεων του Κινήματος Μιχάλη Κουφαλιτάκη, προγραμματίζεται και συνάντηση του Τέρενς Κουίκ με Λιθουανούς Βουλευτές που πρόσκεινται στην ομάδα των ευρωσκεπτικιστών.
http://on-news.gr