17 Σεπ 2013

ΠΕΡΙ ΣΟΦΙΑΣ, ΑΓΑΠΗΣ, ΕΛΠΙΔΑΣ και ΠΙΣΤΕΩΣ !

Ν.Χριστοδουλοπουλος.
Η Εκκλησία μας την σημερινή ημέρα την έχει αφιερώσει στη ΣΟΦΙΑ, στην ΑΓΑΠΗ, στην ΕΛΠΙΔΑ και την ΠΙΣΤΗ.
Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να μιλήσουμε για καμία Σοφία των.. κυβερνώντων, καμία Αγάπη προς τους πολίτες αυτής της Χώρας, καμία Ελπίδα για το μέλλον, όσο οι κυβερνώντες και οι συνοδοιπόροι τους εφαρμόζουν μέτρα αντιαναπτυξιακά και μόνο φορομπηχτικά.
Βιώνουμε δυσβάστακτα μέτρα που επέβαλαν τα τελευταία χρόνια και συνεχίζουν να επιβάλουν οι “οικονομικοί κατακτητές” αυτής της Χώρας και τα εφαρμόζουν άνευ ουδεμίας αντίρρησης οι εδώ «υπάλληλοι» της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, επί δικαίων και αδίκων, με οριζόντιες, κάθετες και διαγώνιες ακόμη περικοπές εισοδημάτων, παραγνωρίζοντας ότι έχουν να κάνουν με ανθρώπους και όχι με νούμερα της αριθμητικής.
 
Υπάρχει όμως ακλόνητη ΠΙΣΤΗ, ότι μπορούμε και να αντέξουμε και να ανατρέψουμε όλα αυτά τα αντιλαϊκά μέτρα και να οδηγηθεί ξανά η Πατρίδα μας στο δρόμο της προόδου και της Ανάπτυξης.
Στηριζόμενοι αποκλειστικά στις δικές μας δυνάμεις, στη παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας με βάση τις τεράστιες δυνατότητες της πατρίδας μας και του λαού της, δυνατότητες οι οποίες επιμελώς και σκοπίμως αποκρύπτονται, απαξιώνονται ή υποτιμώνται.