24 Σεπ 2013

Παιδική χαρά η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας

Έλειπαν οι μισοί από την ψηφοφορία και πέρασε του ΣΥΡΙΖΑ

Μάλλον κάποιος θα πρέπει να τραβήξει πολλά αυτιά στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας οι οποίοι δείχνουν να αντιμετωπίζουν τη Βουλή με παιδική χαρά και...
να εμφανίζονται όποτε τους καπνίσει στις συνεδριάσεις. Κάτι τέτοιο συνέβη και πριν από λίγο στην Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης στη Βουλή η οποία επεξεργάζεται το νομοσχέδιο για τα "βραχιολάκια" σε κρατουμένους. Με την έναρξη της συνεδρίασης η Επιτροπή θα έπρεπε να αποφασίσει για τα διαδικαστικά και το πρόγραμμα των συνεδριάσεων. Κι ενώ η πλειοψηφία είναι σαφώς υπέρ της κυβέρνησης με τη Νέα Δημοκρατία να έχει στη σύνθεση της επιτροπής 13 βουλευτές στην αίθουσα δεν βρίσκονταν παρά μόνο επτά βουλευτές καθώς οι υπόλοιποι μάλλον είχαν μείνει να πίνουν το πρωινό καφεδάκι τους.

Οι Συριζαίοι διαπιστώνοντας ότι ήταν περισσότεροι ζήτησαν να εφαρμοστεί ο Κανονισμός ο οποίος αναφέρει ρητώς ότι οι αποφάσεις λαμβάνονται με ψηφοφορία επί των παρόντων με αποτέλεσμα ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κ.Βιρβιδάκης μη μπορώντας να κάνει αλλιώς να τηρήσει τον Κανονισμό. Η ψηφοφορία έγινε με το αποτέλεσμα να γράφει 12-7 υπέρ της άποψης του ΣΥΡΙΖΑ και τον γραμματέα της γαλάζιας Κ.Ο Θανάση Μπούρα να καταγράφει έναν ακόμα ..."θρίαμβο" στο ενεργητικό του. Σοβαρευτείτε παλικάρια.
http://www.parapolitika.gr