3 Σεπ 2013

Τεστάρουν οι Αμερικανοί το αμυντικό σύστημα της Συρίας;

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι εκτοξεύτηκαν δύο βαλιστικά αντικείμενα στη Μεσόγειο με κατεύθυνση την Ανατολική Μεσόγειο. Η εκτόξευση πραγματοποιήθηκε στις 10:16 (ώρα Μόσχας) και εντοπίστηκε από τους σταθμούς ραντάρ στο Αρμαβίρ (νότια Ρωσία). Ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου ενημέρωσε σχετικά τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν...
Την ίδια στιγμή, πέντε αμερικανικά καταδρομικά και ένα αμφίβιο πλοίο...
βρίσκονται στη Μεσόγειο, έτοιμα για ενδεχόμενα πλήγματα με πυραύλους κρουζ εναντίον της Συρίας, ενώ το αεροπλανοφόρο Νίμιτς και τέσσερα άλλα πλοία της ομάδας κρούσης του κατέπλευσαν τη Δευτέρα στην Ερυθρά Θάλασσα.
Το γεγονός της εκτόξευσης διαψεύδουν (προς το παρόν) πηγές από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Ταυτόχρονα, ούτε τα συστήματα της ίδιας της Συρίας έπιασαν κάτι. Όμως, το ότι ενημερώθηκε επίσημα ο ίδιος ο πρόεδρος Πούτιν και δόθηκε από το ρωσικό υπουργείο άμυνας στη δημοσιότητα αυτή η πληροφορία, μάλλον υπήρξε εκτόξευσε βαλιστικών αντικειμένων.
Εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο τότε σίγουρα οι πύραυλοι έπεσαν στη θάλασσα και πιθανότατα εκτοξεύτηκαν για να τεστάρουν οι Αμερικάνοι τα αμυντικά συστήματα της Συρίας, τα οποία συστήματα δυστυχώς δεν κατάλαβαν απολύτως τίποτα.
http://www.hassapis-peter.blogspot.gr