15 Σεπ 2013

Εισαγγελέας και ΣΔΟΕ “ξεσκονίζουν”… γνωστό “εκδότη”

Στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης και του ΣΔΟΕ, έχουν μπει τα “ιδιαίτερα γούστα” περιθωριακού “εκδότη”, καθώς και κάποιες “ύποπτες” συναλλαγές του με το δημόσιο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία, καταρχήν, έχει δεχτεί πλήθος καταγγελιών για...
σεξουαλική παρενόχληση, από κοπέλες που είχαν την ατυχία να αναζητήσουν δουλειά στον περιθωριακό «εκδότη».
Το «κόλπο» Η ιστορία, με βάση τις καταγγελίες, έχει ως εξής: Ο «εκδότης» έβαζε αγγελίες σε εφημερίδες, προς «αναζήτηση» νεαρών γυναικών για την «στελέχωση» της γραμματείας, βασικά, και επιπροσθέτως για διάφορες δουλειές της «επιχείρησής» του. Στη συνέχεια όσες κοπέλες τηλεφωνούσαν στην «εκδοτική επιχείρηση», τους έκλεινε ραντεβού η «γραμματέας» του «εκδότη» για «συνέντευξη» μαζί του. Κυρίως απογευματινές ώρες. Μετά από την…. συνέντευξη-παρωδία που τους έκανε ο «εκδότης», ενημέρωναν τις κοπέλες, που έψαχναν για δουλειά και όχι να γίνουν «ερωμένες», πως θα τους ειδοποιήσουν αν έχουν «επιλεγεί» για την θέση.
Η επιλογή φυσικά γινόταν από τον «εκδότη» και είχε μόνο δύο κριτήρια: να είναι όμορφη η «υποψήφια» για τη θέση και να μην έχει υποχρεώσεις. Στη συνέχεια κάποια από τις «επιλεγόμενες» προσλαμβανόταν. Η παραμονή της όμως στη «δουλειά» εξαρτιόταν, από το πόσο «υπάκουη» και «ανοιχτή» ήταν στις σεξουαλικές ορέξεις του «εκδότη». Μόλις όμως οι κοπέλες διαπίστωναν τον πραγματικό λόγο της πρόσληψής τους, είτε αποχωρούσαν – βρίζοντας- τον καραγκιόζη «εκδότη», είτε τις έδιωχνε ο ίδιος μέσα στο μήνα- για να μην μπορούν να διεκδικήσουν αποζημίωση.
 Οι περισσότερες από τις κοπέλες, όπως είπαμε, έφυγαν σιχτιρίζοντας τον «εκδότη». Κάποιες όμως προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα: πήγαν στην αστυνομία και κατέθεσαν μήνυση εναντίον του «εκδότη» για σεξουαλική παρενόχληση. Το λόγο τώρα έχει η δικαιοσύνη, που σύντομα θα καλέσει τον «εκδότη» να εξηγήσει τη «φύση» της δουλειάς που «πρόσφερε» και τι ακριβώς ζητούσε από τις εργαζόμενες κοπέλες.
Τέλος, μαθαίνουμε, από πηγές του υπουργείου Οικονομικών, ότι το ΣΔΟΕ ξεσκονίζει κάποιες “ύποπτες” δουλειές του “εκδότη” με το δημόσιο. Κι όπως λένε στο ΣΔΟΕ, αυτή τη φορά, δεν τον σώζει ούτε ο… Θησέας! ΥΓ. Καλό και χρήσιμο θα είναι κάποια κυβερνητικά στελέχη να μην εκτίθενται τόσο πολύ και να μην συναγελάζονται με τον «εκδότη» της συμφοράς. Γιατί και οι τοίχοι- στα λόμπι των ξενοδοχείων- έχουν αυτιά και γιατί τους περισσότερους απ΄ αυτούς – αν όχι όλους – τους μαγνητοφωνεί, εν αγνοία τους. Για να μπορεί να τους εκβιάσει την «κατάλληλη» στιγμή. Επίσης, και στο Μαξίμου πρέπει να προσέχουν.

Διότι όπως λέει δεξιά και αριστερά, ο «εκβιαστής- εκδότης», μια φορά την εβδομάδα πίνει τον καφέ του στο Μαξίμου με συνεργάτες του πρωθυπουργού. Πάντως, εξ όσων εγκύρως πληροφορούμαστε ο “εκδότης” έχει “φάει″ άπειρες φορές πόρτα από δύο στενούς, στενότατους συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά. “Με λαμόγια ,εμείς δεν μιλάμε”, είναι η ξεκάθαρη θέση των ανθρώπων του πρωθυπουργού. Κι ο νοών νοείτο… - See more at: http://www.kentrinews.gr/?p=7506#sthash.2BG9hzkW.dpuf