13 Σεπ 2013

Ολοι οι ανθρωποι του Προεδρου (Εναρξη).

Ολοι οι ανθρωποι του Προεδρου (All the President's Men). Αυτος ειναι ο τιτλος της γνωστης ταινίας του Hollywood που γυρίστηκε το 1976 απο τον Αλαν Πακουλα και βασίζονταν στο βιβλιο Καρλ Μπερνσταϊν και Μπομπ Γουντγουορντ για το ...
σκανδαλο του Γουοτεργκεϊτ. Το βιβλίο και η ταινία περιέγραφαν με εξαιρετικο τρόπο την πορεία των ερευνων των δημοσιογραφων Μπερνσταϊν-Γουντγουορντ για την αποκαλυψη του σκανδαλου Γουοτεργκεϊτ. Η αποκαλυπτικη και τεκμηριωμενη αφηγηση των γεγονοτων στο βιβλιο των Μπερνσταϊν-Γουντγουορντ η ευρυματικη σκηνοθεσία του Αλαν Πακουλα και η εξαιρετικη ερμηνεια των πρωταγωνιστών Νταστιν Χοφμαν και Ρομπερτ Ρεντφορντ ανεδειξαν την εν λογω κινηματογραφικη ταινια σε κορυφαια στην κατηγορια πολιτικο-θριλερ.  Η ταινια κερδισε 4 βραβειa Οσκαρ (Β' Ανδρικου Ρολου-Ηχου-Διασκευης Σεναριου-Καλλιτεχνικης Διευθυνσης) συναγωνιζομενη εκεινη την χρονια (1976) αλλες δυο κορυφαιες στην ιστορια του παγκοσμιου κινηματογραφου ταινιες ( Ο Ταξιτζης -The Taxi Driver του Μαρτιν Σκορσεζε και το Δικτυο -The Network του Σιντνεϊ Λουμετ.)
Σεβομενοι την ιστορια και την προσφορα της εν λογω ταινιας στον παγκοσμιο κινηματογραφο δανειζομαστε τον τίτλο της για τις αναγκες μιας νεας στηλης που θα αναδεικνυει και θα καυτηριαζει τις δραστηριοτητες και την λειτουργια των Βουλευτων και των Στελεχων των Ανεξαρτητων Ελληνων. Έτσι θα πληροφορηθουμε ολοι το Who is Who ολων εκεινων που συμφωνα με τον καταρρεόντα δημοσκοπικα Προεδρο των Ανεξαρτητων Ελληνων κ.Π.Καμενο θα μας κυβερνησουν συντομα. 
Η στηλη εγκαινιαζει την λειτουργια της με τον κ.Κ.Γιοβανοπουλο Δικηγορο-Βουλευτης Ημαθιας των Ανεξαρτητων Ελληνων, Αν.Γραμματεα της Κοινοβουλευτικης Ομαδας και υπευθυνο του τομεα Αγροτικης Αναπτυξης και Τροφιμων των Ανεξαρτητων Ελληνων. Στο πανελληνιο εγινε γνωστος οταν πληροφορησε τον Ελληνικο Λαο οτι επισκεφθηκε εθιμοτυπικα (κατα την διαρκεια των χριστουγεννιατικων εορτων) Πορνεια της εκλογικης του περιφερειας για να ευχηθει ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στις Πορνες που εργαζονταν εκει. Ως υπευθυνος αγροτικης πολιτικης και τροφιμων που τον εχει ορισει ο Προεδρος κ.Π. Καμενος δεν εχει επιδειξει καποια αξιολογη δραστηριοτητα αλλα οπως βλεπουμε στο προσωπικο  blog του βουλευτη εχει να επιδειξει αξιολογοτατη τηλεοπτικη παρουσια με υπερ-πατριωτικες δηλωσεις και βαθυστοχαστες αναλυσεις για τα ευρυτερα πολιτικα προβληματα της χωρας. 
Την προηγουμενη εβδομαδα ο κ.Γιοβανοπουλος προτεινε με επιστολη του στον Προεδρο της Βουλης των Ελληνων την ανεγερση εικονοστασιου σε χωρο του Κοινοβουλιου. Μεχρι εδω ουτε κλαιει ουτε γελαει ο οποιοσδηποτε απο την δραστηριοτητα του κ.Γιοβανοπουλου. Οι φιλοι του θα μπορουσαν να μιλανε για ενα θρησκευομενο υπερ-πατριωτη και οι κακοπροαιρετοι για ενα εμπορο πατριωτισμου και θρησκευτικου συναισθηματος. 
 Εγινε ομως το ΑΤΥΧΗΜΑ. Σε συνεδριαση επιτροπης του Κοινοβουλιου στην  οποια συμμετεχει ο κ.Γιοβανοπουλος εστειλε τον συνεργατη του!!!???
Εμεις ευχομαστε να εχουν κανει λαθος οι κακοπροαιρετοι αν  ειναι  αληθινη  αποδεικνυει μεταξυ αλλων πως αντιλαμβανονται τα καθηκοντα τους και τις υποχρεωσεις τους αρκετα απο τα Στελεχη των Ανεξαρτητων Ελληνων.