13 Σεπ 2013

Ψάχνεις γυναίκα;; Δες σε ποιες πόλεις θα βρεις τις ομορφότερες!!!

Αυτό είναι το TOP 10 των πόλεων που φημίζονται ότι συγκεντρώνουν στους δρόμους τους τις ωραιότερες γυναικές παγκοσμίως! Αν είστε λάτρεις του...
γυναικείου φύλου τότε άρχιστε να προγραμματίζετε το επόμενο ταξίδι σε μια από αυτές τις υπέροχες πόλεις!
10. Χονγκ Κόνγκ, Κίνα

Το Χονγκ Κόνγκ κατα πολλούς είναι πιο πολυάσχολο από το Λονδίνο, σε μεγαλύτερη εγρήγορση από την Νέα Υόρκη και πιο glamorous από το Παρίσι. Το καλύτερο δε,είναι ότι τα τελευταία χρόνια το προτιμούν τα καλύτερα μοντέλα και ηθοποιοί για να αποσυμπιεστούν από το"βαρύ" πρόγραμμά τους.
9. Τελ Αβίβ, Ισραήλ

Όντας εκεί, διαπιστώνεις πολύ γρήγορα ότι στο Τελ Αβίβ κινούνται κάποιες πολύ, πολύ ωραίες γυναικές! Η έντονη νυχτερινή ζωή, ο υπέροχος καιρός και οι εκπληκτικές παραλίες είναι μερικά από τα πράγματα που περιμένεις ότι θα απολαύσεις σε αυτή την πόλη... αυτό που σίγουρα δεν περιμένεις είναι ότι σύντομα θα ανακαλύψεις ότι η ισότητα εδώ είναι πραγματικότητα. Όποια δουλεία κάνει ένας άντρας την κάνει και μια γυναίκα, κι αν σ΄αρεσουν οι γυναικές με στολη τοτέ... καλώς ήρθες στον παράδεισο!
8. Μοντρεάλ, Καναδάς

Η Ευρώπη συναντά την Βόρεια Αμερική σε αυτή την πολυπολιτισμική και άκρως γοητευτική πόλη! Στο Μοντρεάλ η ποικιλία των γυναικών είναι τόσο μεγάλη όσο η χρωματική  παλέττα ένος ζωγράφου και δεν περιορίζονται σε ένα στυλ ή σωματότυπο! Αν, δεν μας πιστεύετε ρωτήστε τους αθλήτες και τους διασήμους που βρίσκουν πάντα χρόνο για μια στάση εδώ. Κατά γενική ομολογία είναι μια παγκοσμίου φήμης "babe" city!
7. Στοκχόλμη, Σουηδία

Τα κολέγια και τα πανεπιστήμια της πόλης της έχουν χαρίσει μια από τις καλύτερες νυχτερινές ζωές της Ευρώπης!Στους δρόμους της να είστε σίγουροι ότι θα βρείτε πολλές πανέμορφες νεαρές υπάρξεις και αν βολτάρετε στην hip και trendy οδό "Stureplan", στην όποια τα πάντα είναι ανοιχτά 25 ώρες την μέρα και 8 μέρες την εβδομάδα, θα τις συναντήσετε χωρίς καμία δυσκολία ή καθυστέρηση. Κι αν η "Stureplan" είναι πολύ θορυβώδης για τα γούστα σας, κατευθυνθείτε νοτιότερα όπου πολλές νεαρές γυναικές με τζιν απολαμβάνουν μια πιο χαλαρή ατμόσφαιρα και μια-δυό μπύρες!

6. Μαϊάμι/ Λος Άντζελες, ΗΠΑ

Λέγαμε ότι, αν σου αρέσει το "ψεύτικό", το "πλαστικό" look τότε η Καλιφόρνια είναι η πόλη σου από την άλλη αν σου αρέσουν οι πολύ λεπτές γυναικές τότε το Μαϊάμι είναι ιδανικό για εσένα! Αλλά το Hollywood ως το κέντρο των τηλεοπτικών σειρών και κινηματογραφικών ταινιών τα αντικατέστησε και με το νόμο. Δεν τα έβγαλε όμως από το χάρτι καθώς οι παραλίες τους παραμένουν γεμάτες με πανέμορφες γυναίκες κι αν δεν απονθαρύνεσε από την συμπεριφορά "ντίβας" τότε ξεκίνα να πακετάρεις! Αντέ και καλό ταξίδι!
5. Πράγα, Τσεχία

Η Πράγα είναι γνωστή για τις μπύρες της και τις γυναίκες της! Αλλά ποιος χρειάζεται μπύρα όταν έχει γυναικές όπως η Veronica Zemanova να περπατάνε δίπλα του;;Η Πράγα στην πραγματικότητα είναι από τις ωραιότερες πόλεις στον κόσμο, γι αυτό παράγγειλε μια Pilsner Urquell από ένα καφέ με θέα στο δρόμο και απολάυσε την ζωντανή πασαρέλα!
4. Κοπενχάγη, Δανία

Η Κοπενχαγή έχει κερδίσει επάξια των τίτλο της παγκόσμια πρωτεύουσας με τις πιο "όμορφες και ψηλές" γυναίκες!!! Απλά πάρτε ένα λεξίκο και καλό ταξίδι!!
3. Καράκας, Βενεζουέλα

Η Βενεζουέλα είναι πόλυ φιλική χώρα. Οι γυναίκες της δε, είναι τόσο όμορφες που δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν την κομψότητα και φινέτζα τους. Έχετε δει πότε διαγωνισμό καλιστείων όπου να μην είναι στον τελικό μοντέλο από την Βενεζουέλα;; Αχ, ναι, καταλαβαίνετε, νομίζω!! Σήμερα το Καράκας είναι ο απόλυτος προορισμός για έναν άντρα!

2.Μιλάνο, Ιταλία.

Ο.κ.! Το Μιλάνο κερδίζει στα σημεία τις άλλες πόλεις κάθως είναι η Μέκκα της μόδας και αυτό φυσικά σημαίνει... μοντέλα, μοντέλα και  μοντέλα! Αλλά οι περισσότεροι άντρες θα συμφωνούσαν ότι δεν είναι μόνο τα μοντέλα που την βάζουν δεύτερη στην κατάταξη με τις πιο όμορφες γυναίκες. Ένα θα σας θυμήσουμε, είναι ο τόπος καταγωγής της Monica Bellucci!

1.Ριο ντε Τζανέιρο, Βραζιλία

Το Ρίο είναι γνωστό για δύο πράγματα: για τις παραλίες του και για τα οπίσθια που τις κατακλύζουν! Και αυτά τα απίστευτα οπίστια ανηκούν σε μερικές από τις πιο ευγενικές, αισθησιακές και εξωστρεφείς γυναικές στον κόσμο!! Σίγουρα, δεν μοιάζουν όλες τους στην Gisele Bundchen αλλά μια επίσκεψη σου εδώ ίσως σου δώσει την ευκαιρία να βρεις την επόμενη Adriana Lima. Plus, η διασκέδαση δεν τελειώνει πότε!!
 http://travelstyle.gr