28 Σεπ 2013

Πάρτι στο facebook: Το γέλιο της αρκούδας πέφτει με έλληνα ευρωβουλευτή. Τα ξεκαρδιστικά σχόλια

Καλά ορισμένα πρόσωπα φαίνεται ότι βρίσκονται… εκτός τόπου και χρόνου. Κάπως έτσι λειτούργησε, μια μεγάλη ανακάλυψη του ευφυούς ΓΑΠ, ο ανεξάρτητος (πλέον) ευρωβουλευτής Κρίτων Αρσένης.
Τι έγραψε ο…
αθεόφοβος στη σελίδα του στο facebook, τη στιγμή που ο κόσμος χανόταν;
Διαβάστε προσεκτικά:  «Η κυβέρνηση της χώρας χρησιμοποιεί την κοινωνική αναταραχή από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα για να διαλύσει τη δασική μας πολιτική και να επιτρέψει μαζική δόμηση στα δικά μας δάση»!!!
Ε, με κάτι τέτοια δεν θέλει και πολύ ο έλληνας να σε πιάσει στην καζούρα.
Να μερικά χαρακτηριστικά σχόλια που ακολούθησαν την εν λόγω ανάρτησή του, στην πρωτότυπη μορφή τους:
-Ο Κρίτων Αρσένης άλλος ένας εκπρόσωπος της πολιτικής οικογενειοκρατίας που μαστίζει την χώρα μας κι έχει απλώς διορισθεί στην θέση, θα έπρεπε να ξέρει όπως πλέον το ξέρει και η κουτσή Μαρία στην Ελλάδα, πως η κυβέρνηση δεν χρησιμοποιεί την δολοφονία του Παύλου Φύσσα για να διαλύσει τη δασική μας πολιτική. (τι άλλο θα ακούσουμε!!!) Η κυβέρνηση στην οποία το κόμμα του – απόκομμα- Πασόκ συμμετέχει δημιούργησε τις συνθήκες και είναι η ηθική αυτουργός της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Οι λόγοι εξετάζονται ακόμη, αλλά μάλλον είναι για να πάρουν πίσω τις ψήφους των (ακρο)δεξιών που χάθηκαν στις αγκάλες της χα και να εδραιώσουν περισσότερο τη θέση τους ΝΔ και Πασόκ, ώστε να συνεχίζουν ακάθεκτοι το καταστροφικό τους έργο.
- κ Αρσενη…τι γνωμη εχετε για τα Ληγμενα Γενοσημα..?
- Λόλα να ένα τούβλο.
- Δεν μου λες που μενεις στις Βρυξελλες ρε Κριτωνα, εχω κατι γιαουρτακια για να φτιαξει η επιδερμιδα σου? Λαμογιο περνεις 5000 και 6000 ευροπουλα, να τα διαθεσεις για τα δαση, Βρυξελλες ειμαι και εγω ελα στο καφενειο “εβρος” να σε φτυσω, γιατι βαρεθηκα να φτυνω την οθονη μου.
- Με τα χρηματα του χειμαζομενου Ελληνικου λαου κανεις τη ζωη σου τυπαρα!Ας ειναι καλα η μαμα σου ,που σε τακτοποιησε !Σε λιγο καιρο να δουμε πως θα πληρωνεις τις διακοπες σου!
-Αλαν νταλον και ασυρνατησιες. Ο πολυς ευρωπαικος αερας μαλλον πειοραζη! Α ρε Παπανδρεου τι ονειρα ειχες και πως στα καταντησαν. Αλλα ο μισθος μισθος (μην το ξεχναμε αυτο).
- Εδώ ο κόσμος χάνεται και το μ… χτενίζεται, που λέει κι ο σοφός λαός.
-‘Ενα θέλω να ξέρω: Είσαι ή τον παριστάνεις?
- Κριτων Αρσενιξ: Μικρος επεσε στη χυτρα με τον μαγικο ζωμο της μαλακιας.
-Εχω μια απορια, δεν εχουν καταλαβει τι εχετε πει ολοι αυτοι και μιλανε με τετοιο τροπο η απλα θελουν να εκτονωθουν χωρις να καταλαβαινουν οτ γινοντα ρεζιλι;
- Αντιληφθήκατε επι τέλους πόσο μεγάλος μ@…..ς είναι ο Γεωργάκης ,και να ήταν μόνο ο Αρσένης για θυμηθείτε και τα άλλα φρούτα που μας έφερε Δρούτσας ,Μπατζελή Γερουλάνος …και …και …και δεν συμμαζεύεται ,,τους θυμάται κανένας????
- Να πεις και για την επίδραση της Βικτωριανής μουσικής στη σιδηρουργία του Μεσαίωνα!
http://lykavitos.gr/archives/53374