18 Οκτ 2013

Η κυρία του κυρίου και οι 25 επώνυμοι που φιγουράρουν στη μαύρη λίστα του ΣΔΟΕ

Γράφει το Παρατηρητήριο
του Lykavitos.gr
Ο κύριος είναι πρώην και θεωρείται πολύ μεγάλος τεχνίτης.
Χρόνια τον ψάχνουν και τον κυνηγούν εισαγγελείς και άλλοι, αλλά δεν τον βρίσκουν....

Είναι ατσαλάκωτος σαν τα κοστούμια του. Και μπορεί να είναι εξοστρακισμένος αλλά παραμένει ελεύθερο πουλί. Κι αν τον έβγαλαν από τη πόρτα, προσπαθεί να ξαναγυρίσει στη πολιτική από το παράθυρο.
Τα έχει υπολογίσει όλα εκτός από τη λίστα Λαγκάρντ.
Το ατύχημα του στοίχισε φριχτά. Γιατί στη λίστα ήταν λεφτά της δεύτερης κυρίας του κυρίου. Αυτή δεν μπορεί να τα δικαιολογήσει. Και αυτός δεν τα είχε βάλει στο Πόθεν Έσχες.
Τα «μύρια» τα είχαν φέρει πίσω και φορολογηθεί με τον νόμο Παπακωνσταντίνου περί επιστροφής κεφαλαίων στο εξωτερικό.
Αλλά το Πόθεν Έσχες των πολιτικών σε συνδυασμό με τη λίστα, κλείνει σπίτια ή μάλλον μεζονετούλες με πισίνα στη Κηφισιά. Και επιβεβαιώνει τη κατάρα της δεύτερης κυρίας για τους κοτσονάτους του ΠΑΣΟΚ.
Τα λέω αυτά, γιατί οι τεχνίτες του ΣΔΟΕ σε θέματα διαρροών, μπριφάρουν ήδη διάφορους ότι η κυρία του κυρίου, είναι μεταξύ των πρώτων 25 που δεν μπορούν μετά τον έλεγχο και τις εξηγήσεις, να δικαιολογήσουν τα χρήματα.
Θυμίζω ότι οι παραλήψεις στο Πόθεν Έσχες για μεγάλα ποσά βάζουν πολιτικούς στη φυλακή. Ο κύριος της κυρίας, είχε πλευρίσει την κυβέρνηση.
Πουλούσε τις φιλίες του στο εξωτερικό όπου πηγαινοέρχεται ακόμα. Ήδη, είχε γραφτεί το όνομά του σε φίλια κυριακάτικη εφημερίδα, ότι βοηθάει την κυβέρνηση με τις επαφές του στην Ευρώπη.
Να δούμε τώρα τι θα τον κάνουν. Ή μάλλον σε κελί με πόσους θα τον βάλουν…