12 Οκτ 2013

ΥΠΟΨΙΝ κ. ΑΔ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ...

Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΟΝΤΑ...
ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ FIMOTRO ΠΡΙΝ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ
Kύριε υπουργέ,
Μαθαίνουμε ότι στενός συνεργάτης σας διαδίδει πως θα γίνει αναπληρωτής διοικητής Νοσοκομείου, επεμβαίνοντας κατά το αρνητικότερων, στην «αξιοκρατική…»
διαδικασία επιλογής Διοικητών και αναπληρωτών...
διοικητών.
Μαθαίνουμε επίσης, ότι διαδίδει πως εκτός από την βοήθεια του Υπουργού, έχει εξασφαλίσει και την θετική υπόσχεση του Μαξίμου!
Σήμερα 11/10/2013 ( ένα μήνα μετά),  ο συνεργάτης του υπουργού διαδίδει πως κλείδωσε την θέση του αναπληρωτή διοικητή σε νοσοκομείο της Αττικής και μάλιστα σε συγκεκριμένο νοσοκομείο, κοντά στην περιφέρεια του δήμου Ηρακλείου Αττικής, όπου και εκλέγεται ως Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος (κοντά στους «πελάτες….» του δηλαδή)!
Μαθαίνουμε επίσης πως την Δευτέρα το πρωί θα ανακοινωθούν τα ονόματα.

Kύριε υπουργέ,
Σε περίπτωση επιβεβαίωσης μας, την Δευτέρα (14/10/2013), η οποιαδήποτε άλλη μέρα προκύψει η λίστα επιτυχόντων για την συγκεκριμένη θέση, θα επανέλθουμε προς χάριν της δικαίωσης όλων αυτών που έχουν τα προσόντα αλλά δεν έχουν Μπάρμπα στην Κορώνη.
Το Πτυχίο του φερόμενου από την πίσω πόρτα επιτυχόντα, είναι άσχετο με διοίκηση νοσοκομείων ή με υγεία και δεν διαθέτει μεταπτυχιακό και πολύ περισσότερο διδακτορικό. Τον τελευταίο τίτλο διαθέτει πλειάδα υποψηφίων. Ποια αξιοκρατία λοιπόν;
Θα επανέλθουμε με πολλά περισσότερα στοιχεία...
Fimotro