15 Οκτ 2013

Στους Δήμους Αγίας Παρασκευής και Γαλατσίου ο Χρήστος Ζώης

Το Δήμο Αγίας Παρασκευής ύστερα από πρόσκληση του Δημοτικού Συμβούλου Φώτη Αλεξόπουλου επισκέφθηκε, σήμερα, ο Πρόεδρος της Νέας ΜΕΡΑς Χρήστος Ζώης, συνοδευόμενος από τα Στελέχη του Κόμματος , Γιάννη Μανώλη, Νίκο Πρωτέκδικο, Λευτέρη Καπετανόπουλο και Γιώργο Καρανάσο..


Ο Πρόεδρος και τα Στελέχη της Νέας ΜΕΡΑς συναντήθηκαν με  τους εργαζόμενους της Καθαριότητας του Δήμου Αγίας Παρασκευής , κατά την Προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση τους.

Οι εργαζόμενοι μετέφεραν τις ανησυχίες και τους φόβους τους για τον μέλλον της εργασίας τους ενώ ζήτησαν την βοήθεια του Πρόεδρου της Νέας Μέρας ώστε τα προβλήματα τους να μεταφερθούν μέσα από Κοινοβουλευτικές Ερωτήσεις στους συναρμόδιους Υπουργούς Εσωτερικών και Εργασίας.

Ο Χρήστος Ζωής, κατά την περιοδεία του στην Αγία Παρασκευή, επισκέφτηκε το 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγίας Παρασκευής και συνομίλησε με την  Διευθύντρια και την Εκπρόσωπο του Συλλόγου Γονέων και λίγο αργότερα επισκέφτηκαν το 2ο  Δημοτικό Ιατρείο Αγίας Παρασκευής ,όπου και  ενημερώθηκαν  από τους  εργαζόμενους για τα προβλήματα που υπάρχουν στην λειτουργία των Δημοτικών Ιατρείων.

Ακολούθησε συνάντηση με τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής κ. Β. Ζορμπά και τον Αντιδήμαρχο κ. Κ. Παναγόπουλο στο Δημαρχείο όπου αντάλλαξαν απόψεις για τις εξελίξεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, και συνάντηση με τον  Πρόεδρο του Συλλόγου των Εργαζόμενων  του Δήμου Αγίας  Παρασκευής   κ. Αργύρη Μαυρομάρα.

Στο τέλος της επίσκεψής του στο Δήμο της Αγίας Παρασκευής, ο Χρήστος Ζώης και τα Στελέχη του Κόμματος Νέα ΜΕΡΑ συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο Κατοίκων Τσάκου και τον πρώην Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Βασίλη Γιαννακόπουλο.

Στον Δήμο Γαλατσίου ο Χρήστος Ζώης και τα στελέχη του Κόμματος Γιάννης Μανώλης, Νίκος Πρωτέκδικος, Γιώργος Νούλας και Λευτέρης Καπετανόπουλος συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο κ. Τσίρο και επισκέυτηκαν το ΚΑΠΗ του Δήμου Γαλατσίου.


Δείτε εδώ το ΔΤ στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος Νέα ΜΕΡΑ