22 Οκτ 2013

Στη Μεσσηνία ο Γιάννης Μανώλης και ο Θύμιος Δρόσος της Νέας ΜΕΡΑς

Τη Μεσσηνία επισκέφτηκε ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ» Γιάννης Μανώλης, συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού Θύμιο Δρόσο και τον Γραμματέα Αυτοδιοίκησης και Δημοτικό Σύμβουλο Καλαμάτας Νίκο Φωτέα.


Το κλιμάκιο της Νέας ΜΕΡΑς με επικεφαλής τον Γιάννη Μανώλη επισκέφτηκε το Νοσοκομείο της Καλαμάτας όπου συζήτησε διαδοχικά για τα προβλήματα του χώρου της υγείας με τον Διοικητή του Νοσοκομείου, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Νοσοκομειακών Ιατρών και με εκπροσώπους του Συλλόγο των Εργαζομένων του Νοσοκομείου.

Αμέσως μετά, τα στελέχη της Νέας ΜΕΡΑς πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Καλαμάτας όπου αντηλλάγησαν απόψεις για τις προτεραιότητες του επιχειρηματικού κόσμου του νομού Μεσσηνίας. Επίσης, επισκέφτηκαν τα ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα των ατόμων με αναπηρία.

Τέλος, τα στελέχη της Νέας ΜΕΡΑς Γιάννης Μανώλης, Θύμιος Δρόσος και Νίκος Φωτέας παραχώρησαν  Συνέντευξη Τύπου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης του νομού Μεσσηνίας στο Ξενοδοχείο «REX».

Δείτε εδώ το ΔΤ στην επίσημη ιστοσελίδα του κόμματος Νέα ΜΕΡΑ