3 Οκτ 2013

Για στημένη υπόθεση και πλυντήριο μίλησε ο Πρετεντέρης

Την οργή του μεγαλοεπιχειρηματία Γιώργου Μπόμπολα θα έχει να αντιμετωπίσει πλέον η κυβέρνηση Σαμαρά, μετά την σοκαριστική απόφαση να αφεθούν ελεύθεροι όλοι οι συλληφθέντες βουλευτές της Χρυσής Αυγής εκτός από τον Γιάννη Λαγό...

Aυτό γράφαμε πριν μερικές ώρες και όταν άρχισε το δελτίο του Mega επαληθευθήκαμε. Καταπέλτες κατά της κυβέρνησης οι παρουσιαστές. Ο Πρετεντέρης μίλησε ανοιχτά για στημένο πλυντήριο να πέσει στα μαλακά η Χρυσή Αυγή. Κάλεσε μάλιστα τους πολίτες να συγκρίνουν την εγκληματική οργάνωση που αφέθηκε ελεύθερη από την Δικαιοσύνη με τον Λάκη Γαβαλά που οδηγήθηκε στην φυλακή! Κι αυτή είναι η αλήθεια.
Οδηγούν την χώρα σε εμφύλιο. Αξίζει να σημειώσει κανείς ότι στην υπόθεση αυτή έγινε μαθοδικά ότι έπρεπε για να πέσει στα μαλακά η Χρυσή Αυγή. Ακόμη και το όνομα του προστατευόμενου μάρτυρα διέρρευσαν οι αρχές.
Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Μπόμπολας είχε αντιμετωπίσει σχεδόν σαν προσωπική του υπόθεση την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης.
Γράφαμε σε προηγούμενη ανάρτησή μας:
Ένας μεγαλοεπιχειρηματίας,  το όνομα του οποίου βρίσκεται κάτω από όποια πέτρα και να σηκώσεις, δείχνει να πήρε προσωπικά την εξάρθρωση της οργάνωσης. Επειδή η (σε πολλές περιπτώσεις δικαιολογημένη) ποσότητα  δηλητηρίου που έχει χυθεί κατά της διαπλοκής και των νταβατζήδων στη Ελλάδα, συναγωνίζεται τα κυβικά νερού του Αιγαίου Πελάγους, σήμερα- τουλάχιστο εμείς εδώ στο Κουρδιστό Πορτοκάλι-, αισθανόμαστε την υποχρέωση να πούμε ένα μπράβο στους δημοσιογράφους της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ για τα συγκλονιστικά στην κυριολεξία ρεπορτάζ τους. Όπως επίσης και να σημειώσουμε πως χωρίς την παρότρυνση του ιδιοκτήτη της εφημερίδας Γιώργου Μπόμπολα όλο αυτό το αποκαλυπτικό υλικό που με κόπο αποκτούσαν οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας δεν θα έβλεπε το φως της δημοσιότητας. Το υπογραμμίζουμε αυτό γιατί όλο το προηγούμενο διάστημα είχε στηθεί μια βιομηχανία προβολής της Χρυσής Αυγής στην οποία συμμετείχαν πρόθυμα εκδότες, καναλάρχες, τηλεπερσόνες και όχι μόνο. 
 http://kourdistoportocali.com