11 Οκτ 2013

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΝΔ




Αφού έλαβαν ως φαίνεται την άδεια από το μητρικό κόμμα της CDU-CSU της κ. Άνγκελα Μέρκελ, και αφού συμφώνησαν και οι Ομπάμα και Νετανιάχου μετά τις επισκέψεις του προέδρου της Ν-ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, συνεδριάζει η πολιτική επιτροπή της Ν-ΝΔ.
Το γεγονός μόλις έγινε γνωστό στον κόσμο της ΝΔ, προκάλεσε ρίγη ....
συγκίνησης και κλίμα ενθουσιασμού.
Ευκαιρία για τους μη τακτοποιημένους να υπενθυμίσουν την παρουσία τους και να δηλώσουν προσωρινό παρόν, προς άγραν θέσεων και αποζημιώσεων.
Η Π.Ε. θα συνεδριάσει την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου στις 2.00μμ μόλις κλείσουν οι δημόσιες υπηρεσίες και τα Υπουργεία για να προσέλθουν τα κρατικοδίαιτα μέλη της, μιας κι οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα και ελεύθεροι επαγγελματίες υπάρχουν μόνο σαν εργαστηριακό και μουσειακό δείγμα, λόγω της πολιτικής εξαφάνισης τους από την κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου.
Η συνεδρίαση εκτός από τα λιβανίσματα, τα θυμιατά και τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα για τις ανάγκες της τηλεσκηνοθεσίας θα ασχοληθεί με τα εξής θέματα της ημερήσιας διάταξης:
- Πολιτική επικαιρότητα,
- Προγραμματισμός πολιτικών δραστηριοτήτων,
- Κανονισμοί λειτουργίας.
Πληροφορίες ότι θα χρισθούν ως επίτιμα μέλη της Π.Ε., οι κ.κ. Γιάννης Στουρνάρας και Βαγγέλης Βενιζέλος, ελέγχονται ως ανακριβείς καθώς συνάντησαν ισχυρή αντίδραση του Φαήλου και του Χρύσανθου που πρότειναν τους Ηλία Κασιδιάρη και Ηλία Παναγιώταρο στοχεύοντας στην δημοσκοπική ανάκαμψη της Ν-ΝΔ.
Εισήγηση θα κάνει επίσης και ο νέος γραμματέας της ΠΕ Ανδρέας Παπαμιμίκος με θέμα, "Μετάβαση από την ΟΝΝΕΔ ΑΕ, στη Ν-ΝΔ Μονοπρόσωπη ΕΠΕ".
Στη συνεδρίαση της Π.Ε. θα παραστεί και αντιπροσωπεία των εργαζομένων στη ΝΔ που παραμένουν απλήρωτοι επί 4μηνο και που θα διεκδικήσουν ό,τι τους αντιστοιχεί από το πολυδιαφημιζόμενο πρωτογενές πλεόνασμα.