28 Οκτ 2013

Μετα τον αρραβωνα ερχεται και ο γαμος

Κοινό ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ στις ευρωεκλογές προτείνει ο Πάγκαλος


Πρόταση για κοινή κάθοδο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στις....
ευρωεκλογές κατέθεσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος τονίζοντας ότι τα δύο κόμματα θα πρέπει να κατεβάσουν  με κοινό ψηφοδέλτιο με μήνυμα «ναι στην Ευρώπη» προκειμένου – όπως είπε- να υπάρξει απάντηση στην ιδεολογία των ναζιστών και των αναρχοαριστερών.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ο πρώην υπουργός εκτίμησε ότι στην περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ δεν εκλέξει ούτε έναν ευρωβουλευτή, τότε θα τεθεί θέμα διάλυσής του.
Μιλώντας για τους συνδικαλιστές είπε ότι αυτοί του ΠΑΣΟΚ που κατέκλεβαν το κράτος τώρα είναι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ενώ χαρακτήρισε μεγάλο επιτυχία της κυβέρνησης την επίτευξη του πρωτογενούς πλεονάσματος.
Σχολιάζοντας την  απόφαση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας να προσκαλέσει στη στρατιωτική παρέλαση της Θεσσαλονίκης τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ο κ. Παγκαλός τόνισε ότι «θα συνιστούσα στον κ. Τζιτζικώστα να παραιτηθεί σεμνά και υπερήφανα».
Όπως είπε ο κ. Πάγκαλος, αυτό που θα μπορούσε να είχε κάνει ο κ. Τζιτζικώστας θα ήταν να έχει καλέσει τους υπόλοιπους τοπικούς εκπροσώπους των κομμάτων και να συζητήσει μαζί τους τι θα κάνει.
Σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις του κ. Τζιτζικώστα για το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Πάγκαλος τις χαρακτήρισε «βλακείες» καθώς όπως είπε.

http://newpost.gr/