7 Οκτ 2013

Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια υπουργός του ΠΑΣΟΚ με βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Ακόμη και μέσα στην ολομέλεια της βουλής, λίγο έλλειψε να γίνει.... χαμός και δυο βουλευτές να πιαστούν στα χέρια! Όχι από το βήμα του κοινοβουλίου, αλλά από τα έδρανα....

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με σκληρές εκφράσεις παρουσία και άλλων βουλευτών που ήταν δίπλα του, επιτέθηκε φραστικά σε υφυπουργό της κυβέρνησης προκαλώντας τον να βγούνε έξω από την αίθουσα ολομέλειας της βουλής για να … λογαριαστούν. ” Βγες έξω ρε συ… ” .
Ο υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ στην αρχή έκανε οτι δεν άκουγε για να μην ρίξει λάδι στη φωτιά. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ όμως σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες μεταξυ των οποίων και ο Α. Λοβέρδος που δεν πίστευε σε αυτά που άκουγε,  συνέχιζε την ίδια τακτικη: «Έλα έξω ρε συ!».
Μια,δυό,τρείς, σηκώνεται ο υφυπουργός απο το έδρανα και κατευθυνεται προς την εξοδο για να απαντήσει στην πρόκληση του βουλευτη του ΣΥΡΙΖΑ. Ευτυχώς όμως παρενεβησαν οι ψυχραιμότεροι με αναφορές προς τον προεδρεύοντα που ήταν εκείνη την ώρα στην αίθουσα της ολομέλειας με συνέπεια τελικά  να επικρατήσουν ήρεμοι τόνοι  και να μην δοθεί συνέχεια.
Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγο διάστημα και πριν φυσικά συμβούν όλα όσα συνέβησαν με την Χρυσή Αυγή. Τώρα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις , σίγουρα τα πνεύματα θα χρειαστεί πολλές φορές να μην οξυνθούν και επίσης σίγουρα θα χρειαστούν οι ψυχραιμότεροι να μεσολαβούν για να μην μετατραπεί η βουλή σε αρένα.
http://www.paraskhnio.gr