22 Οκτ 2013

Την ΕΑΒ του Κωνσταντίνου Καραμανλή απαξιώνουν οι πολιτικοί του επίγονοι

" Χωρίς αμυντική βιομηχανία και ΕΑΒ δεν μπορούν να λειτουργήσουν οι Ένοπλες Δυνάμεις "...


 Τις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) στην Τανάγρα επισκέφτηκε ο ...
Πρόεδρος του Κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ» Χρήστος Ζώης, συνοδευόμενος από τον Εκπρόσωπο Τύπου Γιάννη Μανώλη, τον Γραμματέα του Κόμματος Μιχάλη Γιαννάκη, τον Γραμματέα Κοινωνικών Οργανώσεων, Κινημάτων & Κοινωνικών Εταίρων Νίκο Δρίτσα και τον Αναπληρωτή του Δημήτρη Τούντα.
Αφού συνομίλησε με τους εργαζόμενους ο Πρόεδρος της Νέας ΜΕΡΑς Χρήστος Ζώης ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρίας και αμέσως μετά συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη με τον Σύλλογο Εργαζομένων της ΕΑΒ.

Ακολούθως συναντήθηκε με τη Διοίκηση της Εταιρείας.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης, ο Χρήστος Ζώης δήλωσε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης:

«Την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής για να ενισχύσει την Εθνική Αμυντική Πολιτική και να στηρίξει την ελληνική οικονομία, την απαξιώνουν και την καταστρέφουν όσοι αυτοαναγορεύονται ως πολιτικοί του επίγονοι.

Η ΕΑΒ ανήκει στον Ελληνικό Λαό και από την μεριά μας θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τον αγώνα των εργαζομένων και της διοίκησης της εταιρείας απέναντι σε όσους την επιβουλεύονται. Μιας εταιρείας με σαφώς εξωστρεφή προσανατολισμό, με διεθνείς συνεργασίες και -κυρίως- μιας εταιρείας που συμβάλλει στην Εθνική Ακεραιότητα της πατρίδας μας.

Χωρίς αμυντική βιομηχανία και ΕΑΒ δεν μπορούν να λειτουργήσουν οι Ένοπλες Δυνάμεις»
.