13 Οκτ 2013

Ρικέλμε: "Ο Μέσι με πλήρωνε για σεξ"

Η Λαρίσα Ρικέλμε, η οποία έγινε ευρέως γνωστή στο ανδρικό φίλαθλο κοινό κατά τη διάρκεια του περασμένου Μουντιάλ για την ένθερμη υποστήριξή της προς την Εθνική Παραγουάης (αλλά και το ντεκολτέ που λειτουργούσε ως θήκη κινητού) φρόντισε να ...
προκαλέσει αίσθηση με την τελευταία της συνέντευξη.
Κατά τη διάρκεια παρουσίας της στο τηλεοπτικό πρόγραμμα της Χιλής "Trepadores", το σέξι μοντέλο αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως δέχτηκε "πικάντικη" πρόταση από τον Λιονέλ Μέσι, τον πρόεδρο της Παραγουάης και παίκτες της Εθνικής Βραζιλίας!

"Εάν ξέρατε από ποιον είχα προτάσεις... από τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο", δήλωσε η Ρικέλμε, με το κοινό στο πλατό να φωνάζει "Μέσι" και την Παραγουάνα show-girl να απαντά "Ναι, φυσικά".
Μετά από αυτή την αποκάλυψη, άρχισαν οι ερωτήσεις για το αν προσέφερε τις ερωτικές της υπηρεσίες έναντι χρημάτων, με την απάντησή της να είναι κατηγορηματική:
"Δεν είμαι εύκολη γυναίκα και φυσικά δεν πουλιέμαι για τα χρήματα".

 Η Λαρίσα εξομολογήθηκε επίσης ότι κατά την παραμονή της στο Σάο Πάουλο, στο πλαίσιο μίας φωτογράφησης για το Playboy, η πλειονότητα των παικτών της Εθνικής Βραζιλίας επικοινώνησαν μαζί της και της προσέφεραν χρήματα για μία βραδιά σεξ, ενώ πρόσθεσε πως ανάλογη ανάρμοστη πρόταση της έκανε μέχρι και ο πρόεδρος της ίδιας της χώρας της!
"Ο πρόεδρος της Παραγουάης (δεν διευκρίνισε ποιος) μου προσέφερε μάλιστα να έρθει ένα αεροπλάνο για να με πάει σε αυτόν".
 sport24