2 Οκτ 2013

«Πηδήχτηκαν από το παράθυρο»

Η πανηγυρική έξοδος από την Ευελπίδων των Κασιδιάρη & ΣΙΑ δεν αποτελεί δικαίωση της Χρυσής Αυγής. Είναι δικαίωση του νομικού μας πολιτισμού και της Δημοκρατίας, που ποδοπατήθηκε από τις δικολαβίστικες ακροβασίες του ανεκδιήγητου Δένδια....

Με τους αδέξιους χειρισμούς τους, οι παραπαίοντες υπουργοί σημάδεψαν τα άκρα, αλλά πέτυχαν το νομικό πολιτισμό της πατρίδας μας. Και αντί να πετύχουν την απαξίωση των άκρων, πέτυχαν τα πόδια της ΝΔ και το λαϊκό αίσθημα του παραδοσιακού συντηρητικού Έλληνα που έβλεπε την κυβέρνηση να τζογάρει πολιτικά πάνω στις πλάτες ακραίων και ενδεχομένως εγκληματικών οργανώσεων. Θέλησαν να εκπαραθυρώσουν την Χρυσή Αυγή από το πολιτικό σύστημα και τελικά «πηδήχτηκαν οι ίδιοι από τα παράθυρα της Δημοκρατίας».
Η απελευθέρωση των βουλευτών της ΧΑ δεν απεγκλωβίζει το κύμα της οργής προς τα άκρα. Απεγκλωβίζει τα παραδοσιακά λαϊκά στρώματα της κεντροδεξιάς που γάντζωσαν την ελπίδα τους σε μια ασόβαρη και παραπαίουσα νέα ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά. Ευτυχώς, υπάρχουν ακόμα σοβαρές και αξιόπιστες λύσεις.