22 Οκτ 2013

Ψήφιζες Νέα Δημοκρατία, επειδή..

Νίκος Πρωτέκδικος
Ψήφιζες Νέα Δημοκρατία, επειδή πίστευες στον ριζοσπαστικό φιλελευθερισμό, την πολιτική μετριοπάθεια και τον πολιτικό πολιτισμό. Επειδή πίστευες ότι η πρόοδος και η ευημερία δεν επιτυγχάνονται με την ψηλή φορολογία. Επειδή πίστευες ότι η..
ατομική σου περιουσία, που απέκτησες με κόπο, πρέπει να προστατευτεί από τις κρατικίστικες θεωρίες της αριστεράς.
Ψήφιζες Νέα Δημοκρατία, επειδή δεν άντεχες να βλέπεις τα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ, το παιχνίδι του Χρηματιστηρίου, την δημιουργική λογιστική. Ψήφιζες Νέα Δημοκρατία και έβλεπες πως το ΠΑΣΟΚ σε κάθε ευκαιρία έριχνε τις δικές του ευθύνες για την κατάντια της χώρας σε σένα. Σε σένα, που είχες την καλή διάθεση να σβήσεις το παρελθόν και να προχωρήσεις μπροστά χωρίς να αποδώσεις τις ευθύνες.
Το 2012 ψήφισες Νέα Δημοκρατία για να μην κυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ, για να υπάρξει αναδιαπραγμάτευση, για να υλοποιηθούν τα «Ζάππεια».
Σήμερα η ΝΔ δεν έχει σχέση με τον ριζοσπαστικό φιλελευθερισμό και έχει μεταμορφωθεί σε ακραία νεοφιλελεύθερο κόμμα, που σε αντιμετωπίζει σαν λογιστική μονάδα και μετράει την ζωή, την υγεία και την μόρφωσή σου με ευρώ και λεπτά. Το κόμμα του μέτρου έχει ως εκπροσώπους του τις μεταγραφές από τους ακραίους χώρους, που για να επιβιώσουν βαφτίζουν ακραίο όποιον διαφωνεί. Η υπέρμετρη φορολόγηση από τους μάγους της δημιουργικής λογιστικής του ΠΑΣΟΚ υλοποιείται με τις ευλογίες των ακροδεξιών νεοφιλελεύθερων στερώντας σου κάθε δυνατότητα να σχεδιάσεις το μέλλον. Το καθεστώς κλείνει σχολεία και νοσοκομεία και κτίζει φυλακές για σένα και τους φίλους σου, που μέχρι χθες δουλεύατε σκληρά, πληρώνατε τις υποχρεώσεις σας και στηρίζατε το μέλλον των παιδιών σας.
Σήμερα τα ακραία στοιχεία της ΝΔ συνεργάζονται με το παλαιό ΠΑΣΟΚ, συγκυβερνούν, αλληλοαμνηστεύονται και μηχανεύονται νέα τεχνάσματα για σου πάρουν το σπίτι σου, αυτό που θα σου έπαιρναν οι κομμουνιστές. Η δημιουργική λογιστική , που πολέμησες όταν σου πήρε τις οικονομίες σου για σε βάλει στο ευρώ, είναι εδώ και σου παίρνει τις οικονομίες σου για να σε κρατήσει στο ευρώ. Τα σκάνδαλα ξεχνιούνται και οι αντίπαλοι του χθες σου κουνάνε το δάκτυλο, επειδή τολμάς να διαμαρτύρεσαι.
Εκπρόσωποι της ΝΔ στην Βουλή και στα κανάλια οι ίδιοι και οι ίδιοι, κήρυκες του Μνημονίου, που συνέχεια αποτυγχάνει, αλλά πάντα φταις εσύ, εσύ που δεν είσαι πρόθυμος να εργαστείς με 100 ευρώ, εσύ που είσαι φοροφυγάς ή βολεμένος άχρηστος δημόσιος υπάλληλος ή υπερτιμημένος ιδιωτικός υπάλληλος.
Βουλευτές, που γίνονται Υπουργοί, για να επιβραβευτούν οι απόψεις τους για τα όρια των δικαιωμάτων σου («Δημοκρατία πάση θυσία;», «Ελευθερία έκφρασης του Βουλευτή χωρίς όρια;»), Υπουργοί π ου δέχονται να μεταφέρουν απλώς τις απόψεις των δανειστών και συνεχίζουν να νομοθετούν σε βάρος της χώρας, για να δουν οι ξένοι ότι κάνουν λάθος!!!
Αυτό το μόρφωμα δεν είναι η Νέα Δημοκρατία του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Η φιλελεύθερη παράταξη δεν εκφράζεται πλέον πολιτικά από την ακραία πολιτική, που έχουν επιβάλει δύο παρέες από το παρελθόν.
Ευτυχώς, υπάρχει λύση για την νέα μέρα της Πατρίδας μας.