6 Οκτ 2013

Οι μάρτυρες «καίνε» νέους βουλευτές και αστυνομικούς

Νέα στοιχεία τα οποία εισέφεραν προστατευόμενοι μάρτυρες βρίσκονται στη διάθεση των δικαστικών Αρχών. Οι καταθέσεις λήφθηκαν χθες, κάτω από καθεστώς πλήρους μυστικότητας, από τους ανακριτές (Γεωργουλέα και Παπακώστα). Πρόκειται για μια ...
γυναίκα και έναν άνδρα που κατέφθασαν στην Ευελπίδων συνοδευόμενοι από άνδρες της Τρομοκρατικής. Η πρώτη κατάθεση δόθηκε το μεσημέρι. Η δεύτερη το βράδυ. Πρώτη κατέθεσε η γυναίκα. Η κατάθεση του άντρα ολοκληρώθηκε δυο ώρες μετά τα μεσάνυχτα. Πρόκειται για πρόσωπο το οποίο δεν είχε καταθέσει -μέχρι πρότινος- στις Αρχές.
Βουλευτές και αστυνομικοί στο μικροσκόπιο
Σύμφωνα με πληροφορίες του e-reportaz.gr οι νέες καταθέσεις συνεισφέρουν στοιχεία τα οποία εμπλέκουν δυο ακόμη βουλευτές της Χρυσής Αυγής. Πρόκειται για πολιτικά πρόσωπα τα οποία όμως δεν φαίνονται να συνδέονται με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι πρόκειται για τους βουλευτές της περιφέρειας. Ο ένας εξ αυτών είχε απασχολήσει με τη συμπεριφορά του και παλαιότερα τον Τύπο.
Μάλιστα οι μάρτυρες έχουν καταθέσει και στοιχεία τα οποία αφορούν και αξωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. και φέρονται να παρείχαν «ασυλία» σε πολιτικά στελέχη του κόμματος. Παράλληλα οι μαρτυρικές καταθέσεις φέρονται να συνεισέφεραν πληροφορίες για όπλα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες το προσεχές διάστημα ενώπιον των δικαστικών λειτουργών αναμένεται να παρευρεθούν και άλλα άτομα που επιθυμούν να ενταχθούν σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων.
 http://www.e-reportaz.gr