30 Οκτ 2013

Κουίκ: Όταν με παρακάλεσε ο Καμμένος…

Σαφείς αποστάσεις- για ακόμα μια φορά- από τη δήλωση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εγκληματική οργάνωση πήρε ο ....
βουλευτής του κόμματος Τέρενς Κουίκ δηλώνοντας  στην εκπομπή Κόντρα στο μνημόνιο(Kontra Channel) και στους Νίκο Παναγιωτόπουλο και Γιάννη Μούτσο ότι δεν συμφωνεί με τον χαρακτηρισμό.
Παράλληλα αναφερόμενος , στο ενδεχόμενο συνεργασίας του κόμματός του με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κουίκ τοποθετήθηκε αρνητικά ακόμα και για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων απάντησε και στις αναφορές σχετικά με την τοποθέτηση του στο ψηφοδέλτιο επικρατείας τονίζοντας ότι ήθελε να κατέβει με σταυρό στη Β΄Αθήνας σημειώνοντας με νόημα:
«Όταν με παρακάλεσε ο Καμμένος να μπω στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, το έκανα για καθαρά τεχνικούς λόγους. Δεν μου αρέσει τίποτα να μου χαρίζεται», εξηγόντας ότι ως εκπρόσωπος έπρεπε να μην έχει περιορισμούς τηλεοπτικών εμφανίσεων στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.
Στο ερώτημα εάν θα επέστρεφε στη δημοσιογραφία απάντησε αφοπλιστικά: «μα, υπογράφω ως ρεπόρτερ βουλευτής, σαφώς και θα ήθελα να επιστρέψω».

Διαβάστε εδώ: http://newpost.gr/post/288745/koyik-otan-me-parakalese-o-kammenos-hellip#ixzz2jC123fWh