25 Οκτ 2013

EΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ (ALPHA) KOΝΤΟΜΗΝΑ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ! Τους ξέφυγαν οι μεγαλοκαρχαρίες της λίστας Λαγκάρντ αλλά τσίμπησαν κάτι φρικιά που έκαναν kitesurf στο Πρασονήσι!

Από τον αναγνώστη μας Νίκο Παπαδάκη λάβαμε το παρακάτω  σχόλιο για την εκπομπή του Alpha με θέμα τον ΣΔΟΕ
"Μια εντυπωσιακή εισβολή  του (Alpha) Κοντομηνά στα άδυτα του ΣΔΟΕ με το φακό της εκπομπής Αυτοψία του Αντώνη Σρόιτερ....

Ίσως ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Στασινόπουλος να γνωρίζει τον λόγο που αισθάνθηκε την ανάγκη να παρουσιάσει σε δημόσια θέα άνδρες και γυναίκες του ΣΔΟΕ οι οποίοι 2 χρόνια τώρα έχουν καταφέρει να εισπράξουν μια τρύπια δεκάρα από την λίστα Λαγκάρντ αλλά και από τις υπόλοιπες λίστες των μεγαλόσχημων φοροφυγάδων-ανάμεσα στους οποίους και κάποιοι ζούπερ ντούπερ μηντιάρχες.
Κι αν από τους εμπλεκόμενους στην λίστα Λαγκάρντ οι άνδρες του ΣΔΟΕ δεν κατάφεραν να πάρουν ούτε μια τρύπια δεκάρα έδειξαν όμως όλο τους το ταμπεραμέντο στο Πρασονήσι. Εδώ τα λαγωνικά του ΣΔΟΕ διαπίστωσαν ότι κάποιοι που είχαν σχολή Kitesurf δεν κόβανε αποδείξεις!
Μάλιστα καμάρωναν που κατάφεραν- νεαροί (και νεαρές) συνάδελφοί τους- να εντοπίσουν τους παραβάτες αφού προσποιήθηκαν ότι θέλουν να μάθουν το άθλημα.
Την ίδια στιγμή που έφτασαν ως το Πρασονήσι για να εντοπίσουν φοροφυγάδες επιτρέπουν στο Nammos της Μυκόνου να χλευάζει όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες της χώρας-ανάμεσα σ΄αυτές φυσικά και τον ΣΔΟΕ.
Στη διάρκεια της εκπομπής έγινε αναφορά και στην περίφημη λίστα Λαγκάρντ και για μια ακόμη φορά μας υποσχέθηκαν ότι σύντομα θα υπάρξει αποτέλεσμα.
Ο ίδιος ο Στασινόπουλος το δήλωσε ευθαρσώς. Η αναφορά στην λίστα Λαγκάρντ κράτησε κράτησε μόνο 2΄.
Πέρα από την δημοσιογραφική επιτυχία του Σρόιτερ οφείλουμε να αναγνωρίσουμε και στον επιχειρηματία Κοντομηνά την μαγκιά του να εισβάλλει στον ΣΔΟΕ!
http://kourdistoportocali.com/post/30785/sdoe