5 Οκτ 2013

kalami.net USA: "Mιά... καλοστημένη ''δουλειά'' των ''παπατζήδων'', με τις πλάτες του... πρωθυπουργού της Ελλάδας Μην αναρωτιέστε ΓΙΑΤΙ ποτέ ΔΕΝ έκαναν μία επένδυση στην Ελλάδα. 'Αλλος ο στόχος τους"

Η βουλευτίνα Ηλείας της Ν.Δ. Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, έστειλε και δελτίο Τύπου με τίτλο ''Έπαινοι Κλίντον και Ελληνοαμερ​ικανών για το «μικρό θαύμα της Ελλάδας» και την ηγεσία του Α. Σαμαρά'', μαζί με φωτογραφίες γιά να τονίσει την παρουσία της με τους....
''ισχυρούς'' στο χλιδάτο δείπνο στη Νέα Υόρκη, όπου ταξίδεψε από την Ελλάδα γιά να είναι ''παρούσα''.
Σημ.: Λέτε να ήρθε από Ελλάδα γιά να είναι μαζί με... ''κροίσους'', με την ελπίδα να βρει... γαμπρό, όπως πικρόχολα σχολίασαν πρωθυπουργικοί και δημοσιογράφοι, στα ''πηγαδάκια'';

Θαυμάστε την ''εταιρία'' των... ''κροίσων'', Hellenic Initiative. Αποβλέπουν και σε... κυβερνητικές χορηγίες!
Η εταιρία Hellenic Initiative Inc. (''Ελληνική Πρωτοβουλία''), ΔΕΝ είναι ατόφια ΜΗ κερδοσκοπική Οργάνωση (501c), αλλά αποβλέπει και σε... είσπραξη κυβερνητικής βοήθειας-χορηγίας. 'Εχει έδρα: 655  15th St Nw Washington, District Of Columbia 20005-5793, με EIN: 45-5301968.
''... The Hellenic Initiative Inc benefits international, foreign affairs and national security, focusing specifically on single organization support programs. Hellenic Initiative Inc legal structure is a corporation... is classified as a 170(b)(1)(a)(vi) organization, which indicates it receives a substantial part of its support from a governmental unit or the general public. Hellenic Initiative Inc is a government instrumentality...''
(Εξυπακούεται πως τα περισσότερα από όσα μαζεύουν, χρησιμοποιούνται γιά... ''λειτουργικά έξοδα'' της ''φιλανθρωπικής'' εταιρίας τους)

Tο ερώτημα παραμένει:
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ''ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ'' που θα έκαναν οι ''παπατζήδες'' στην Ελλάδα;
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ''ΚΡΟΙΣΟΥΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ'', ΞΕΚΑΘΑΡΟ:
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, που πουλάτε ψεύτικες ελπίδες στους απελπισμένους 'Ελληνες γιά δήθεν ''μεγάλες επενδύσεις'', γιά να κάνετε ''φιγούρες'' και διασύρετε τον απόδημο Ελληνισμό. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, που παίζετε με τον πόνο της εξαθλιωμένης Ελλάδας και του λαού της.
Nτροπή και στα ελληνικά ΜΜΕ, που προβάλουν τους ''παπατζήδες'', παραπληροφορώντας τους 'Ελληνες, μέσα κι έξω από την Ελλάδα.
( Σε λίγο οι ''κροίσοι'' -φραγκοφονιάδες- ''μεγαλοεπενδυτές'', θα ζητήσουν και δανεικά από τον... Αρτέμη Σώρρα )
Δεν προξενούν εντύπωση στην Ομογένεια τα ''μπράβο και ζήτω'' της ημερήσιας ''Eθν. Κόρακας'' Αστόριας, με αντάλλαγμα μιά ''χούφτα δολάρια''

O φιλοχρήματος Μπιλ Κλίντον, που ήταν στην εκδήλωση-δείπνο και έκανε βαρύγδουπες ''φιλελληνικές'' δηλώσεις, ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ γιά την παρουσία του, ενώ η εφημερίδα New York Times ''γκρέμισε'' πρόσφατα το αμαρτωλό ''Ιδρυμα Κλίντον''.
Αντί γιά ''επενδύσεις στην Ελλάδα'', όπως διαφημιζόταν, το ''γύρισαν'' σε... ''φιλανθρωπίες'' γιά... φοροαπαλλαγές τους στις... ΗΠΑ.
Ε Ξ Ε Υ Τ Ε Λ Ι Σ Μ Ο Σ
Οι...''κροίσοι Ομογενείς'' της Hellenic Ιnitiative , που ΘΑ έκαναν... ''μεγάλες επενδύσεις'' στην Ελλάδα και άλλα γραφικά, στην εκδήλωση-δείπνο, 3 Οκτωβρίου στο Μανχάτταν, με την παρουσία Σαμαρά, έβαλαν... φακέλους στα τραπέζια ζητώντας από τον κόσμο ''να δώσει ότι έχει ευχαρίστηση'' γιά την Ελλάδα!

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ - ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ''ΦΕΥΓΑΤΟΥΣ'':
Στο ''τιμητικό δείπνο'', με την παρουσία του πρωθυπουργού της Ελλάδας A. Σαμαρά (που... χειροκροτούσε!), τίμησαν και το βασικό στέλεχος του τουρκικού λόμπι στις ΗΠΑ, Muhtar Kent, γιά τις... ''υπηρεσίες του στον Ελληνισμό''!!!
(Mαζί τους, το γνωστό ''φιλοχρήματο αρπακτικό'' Μπιλ Κλίντον και η Γιάννα, η οποία πλήρωσε τα έξοδα του δείπνου)
Ο πρόεδρος του ΔΣ του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» Ανδρέας Δρακόπουλος, δώρησε 100 εκατομ. δολ. στο... Hellenic Initiative γιά ''προγράμματα νέων στην Ελλάδα'' σε βάθος δεκαετίας, αντί σε έχοντες άμεση ανάγκη, απευθείας στην Ελλάδα. Τα περισσότερα θα χρησιμοποιοιηθούν γιά... ''λειτουργικά έξοδα'' της εταιρίας των... ''ομογενών κροίσων-επενδυτών''.

Το ''χλιδάτο'' δείπνο των...''κροίσων-επενδυτών'' έγινε, το ερώτημα παραμένει: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ''ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ'';
Γιά 14 μήνες τα ίδια και τα ίδια... Από ''δηλώσεις'' και ''εκδηλώσεις'' και ''παραμύθια'' πάμε πολύ καλά.
Τα λόγια ''συμπάθειας'', του κάθε φιλοχρήματου Μπιλ Κλίντον, δεν έχουν αξία, ούτε λύνουν τα τεράστια προβλήματα της Ελλάδας.

 
''Κοσμικά δείπνα'' στο Μανχάτταν με ''παπατζήδες'', που ΘΑ κάνουν ''επενδύσεις'' στην Ελλάδα, αλλά αυτές ΔΕΝ γίνονται ποτέ... (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)
Η Ομογένεια αξιολογεί και βαθμολογεί τις διπλωματικές αποστολές της Ελλάδας στην Β. Αμερική
Ζητούμε από αναγνώστες-αναγνώστριες, να αξιολογήσουν και να βαθμολογήσουν τις διπλωματικές αποστολές της Ελλάδας (Πρεσβείες, Προξενεία κ.ά.) στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά... (ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)


Γιατί ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να γίνουν επενδύσεις στην Ελλάδα
ΠΟΙΟΣ θα κάνει επενδύσεις σε μιά ''χρεοκοπημένη'' χώρα όπου, η κυβέρνηση αποκαλεί την αξιωματική αντιπολίτευση ''άκρο'', δηλ. κάτι σαν ''τρομοκρατική οργάνωση'' και η αξιωματική αντιπολίτευση αποκαλεί την κυβέρνηση κάτι σαν ''χούντα''; ΠΟΙΟΣ θα κάνει επενδύσεις σε μιά χώρα ΧΩΡΙΣ παραγωγή; ΠΟΙΟΣ θα κάνει επενδύσεις σε μιά χώρα με άθλια δημόσια διοίκηση, γραφειοκρατία, ''μίζα'', αρπαχτή, διαπλοκή-διαφθορά; ΠΟΙΟΣ θα λάβει σοβαρά υπόψην μία χώρα όπου τα ''τηλεπαράθυρα'' έχουν αντικαταστήσει την Βουλή και την Δικαιοσύνη; Γιά ποιά ''σταθερότητα'', γιά ποιά ''ισχυρή κυβέρνηση'', γιά ποιά ''προσέλκυση επενδύσεων- επιχειρηματικότητας'' ομιλούν οι της κυβέρνησης;

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"