7 Οκτ 2013

Nεο κινημα ΥΠΕΡΒΑΣΗ

Η «ΥΠΕΡΒΑΣΗ» είναι το αδέσμευτο, υπερκομματικό Κίνημα των Πολιτών που εμπνευστήκαμε από το άρθρο 120 του Συντάγματος και ενωθήκαμε στον αγώνα της δημιουργικής ανατροπής του χρεοκοπημένου μοντέλου της μεταπολίτευσης. ..

Ενός κοινωνικοοικονομικού μορφώματος που οικοδομήθηκε στα σαθρά θεμέλια της μόχλευσης του αξιακού συστήματος με τα τοξικά κοινωνικά παράγωγα της αδικίας, της ανισότητας, της απάτης και της διαπλοκής, που διέρρηξε το κοινωνικό συμβόλαιο και εκχώρησε στην ασυδοσία του τραπεζικού συστήματος και στη φούσκα των αγορών, την εθνική και οικονομική μας κυριαρχία, τη ζωή και τις περιουσίες μας, το μέλλον των παιδιών μας και των επόμενων γενεών.

Στην «ΥΠΕΡΒΑΣΗ» σεβόμαστε το Σύνταγμα της Ελλάδος και τους θεσμούς του δημοκρατικού πολιτεύματος και πιστεύουμε στις αρχές της κινηματικής οργάνωσης και αλληλεγγύης, των δράσεων κοινωνικού, οικονομικού, τραπεζικού και καταναλωτικού ακτιβισμού, της διαφάνειας και της συλλογικής διεκδίκησης, διακυβέρνησης, διαχείρισης και ελέγχου.

Αγωνιζόμαστε για τη μαζική κινητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας κατά της αδικίας και της ανισότητας, για τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και της ευημερίας των Πολιτών, την αποκατάσταση του Αξιακού Συστήματος και τη διασφάλιση Κοινωνικής, Οικονομικής, Τραπεζικής, Φορολογικής και Επιχειρηματικής Ισονομίας, Αλληλεγγύης και Δικαιοσύνης.

Οργανώνουμε και υποστηρίζουμε κινηματικές και ακτιβιστικές δράσεις για την προστασία των δικαιωμάτων και τη συλλογική διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων Καταθετών, Αποταμιευτών, Ομολογιούχων, Δανειοληπτών, Φορολογούμενων και Μικροοφειλετών του Δημοσίου και των Ασφαλιστικών Ταμείων και των Δικαιούχων Ασφαλιστικών Παροχών και Αποζημιώσεων από Ασφαλιστικές Επιχειρήσεις.

Η «ΥΠΕΡΒΑΣΗ» δεν είναι κίνημα διαμαρτυρίας.
Είναι το αδέσμευτο, υπερκομματικό κίνημα της δράσης και της παραγωγής στοχευμένου έργου.

Καλούμε όλους τους Πολίτες που συμφωνείτε με την Ιδρυτική μας Διακήρυξη, να κάνετε ο καθένας την προσωπική του «ΥΠΕΡΒΑΣΗ», να μοιραστείτε μαζί μας το όραμα της Αποκατάστασης του Αξιακού Συστήματος και, ανεξάρτητα από πολιτικές και κομματικές επιλογές, να κόψετε το γόρδιο δεσμό των μικροπολιτικών αγκυλώσεων και να ενωθείτε μαζί μας στον αγώνα υπέρ των υψηλών, υπερκομματικών ιδανικών του Κινήματος για Κοινωνική, Οικονομική, Τραπεζική, Φορολογική και Επιχειρηματική Ισονομία, Αλληλεγγύη και Δικαιοσύνη.