23 Νοε 2013

Σάλος! Σέξι καθηγήτρια "βίασε" 16χρονο! (ΦΩΤΟ)

Newport της Ουαλίας με την 33χρονη καθηγήτρια Clare Horton, η οποία αποπλάνησε 16χρονο μαθητή της.

Η σέξι καθηγήτρια τεχνολογίας και σχεδίου έστελνε στον..
μαθητή της αποκαλυπτικές - αισθησιακές φωτογραφίες της στο Facebook προκειμένου να τον πείσει να περάσουν μαζί ξέφρενες ερωτικές στιγμές!

Όπως αποκάλυψε η έγκυρη "Dailymail", η καθηγήτρια, η οποία είναι παντρεμένη με δύο παιδιά, συνάντησε τον μαθητή της μετά το σχολείο και τον οδήγησε στο σπίτι της με το αμάξι της.

Εκεί έκαναν σεξ, όπως παραδέχθηκε και ο μαθητής, ο οποίος όμως, μετά τη σύλληψη της καθηγήτριας, δεν επιθυμούσε να υποβάλλει μήνυση εξαιτίας των ..."θρησκευτικών του αρχών"!

Η Clare Horton, που εργάζεται εδώ και χρόνια στο σχολείο του Newport, υποστήριξε στις αρχές ότι είναι …φίλη με τον συγκεκριμένο μαθητή και ότι εκείνη την ημέρα που πήγαν σπίτι της απλά κοιμήθηκαν μαζί!

Πλέον, η 33χρονη τέθηκε σε διαθεσιμότητα και δικαιούται μόνο μετά το πέρας δύο ετών, να υποβάλλει εκ νέου αίτηση για διδασκαλία στο σχολείο του Cardiff, όπως προβλέπει ο κανονισμός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νεαρός που έπεσε στα "δίχτυα" της ασυγκράτητης καθηγήτριας είναι από τους καλύτερους μαθητές του σχολείου.

Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπετε την καθηγήτρια και δύο από τις φωτογραφίες που έστειλε στον ανήλικο μαθητή της για να τον παρασύρει και να ..."κοιμηθεί" μαζί της.
Σάλος έχει ξεσπάσει στο


http://www.sportdog.gr