10 Νοε 2013

Προάγγελος συνεργασιών, ή «ανίερες» πρωτοβουλίες τοπικών παραγόντων;;


Περίεργες συμμαχίες ακούγονται στην Αττική σε δήμους που έχουν ήδη εκλέγει δήμαρχοι που προέρχονται από τον Σύριζα. Έντονες είναι οι αντιδράσεις από πλευράς ψηφοφόρων της ΝΔ και στον δήμο της Νέας Σμύρνης, για τις...
διαφαινόμενες συνεργασίες στελεχών Τ.Ο. της Νέας Δημοκρατίας με υποψήφιο Δημάρχου υποστηριζόμενο κατά το παρελθόν εξ αριστερών, στον οποίο είχε δώσει χέρι βοηθείας και ο κομματικός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ. Οι ψηφοφόροι, στο άκουσμα, (το οποίο από ψίθυρος έχει μετατραπεί σε… φωνασκίες), αυτών των συνεργασιών, ετοιμάζονται για θύελλα αντιδράσεων.
Εν αναμονή των ανακοινώσεων για το σύνολο των Δήμων της Αττικής και του τρόπου ψηφοφορίας, η σχετική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ που φαίνεται να κερδίζει έδαφος, δημιουργεί δυσαρέσκεια στους νεοδημοκράτες ψηφοφόρους. Οι υπόγειες διαδρομές κάποιων όμως, δεν λένε να αλλάξουν δρόμο… Έναν δρόμο που έχουν μάθει να βαδίζουν χρόνια τώρα, έναν δρόμο γεμάτο κατηλλειμμένες… «καρέκλες», που δεν θέλουν ν αφήσουν, χρησιμοποιώντας ως γνώμονα τους το ρητό, «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», χρησιμοποιώντας ως όχημα, ακόμα και αριστερούς δημάρχους.