27 Νοε 2013

Ο Λαλιώτης εκλέγει τον νέο πρόεδρο του ΤΕΕ!

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.

 Με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη ημέρα είναι οι παρατάξεις στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδoς. Οι διεργασίες για τις ..
συνεργασίες έχουν ήδη αρχίσει και τίποτα δεν προδικάζει πώς θα διαμορφωθεί το προεδρείο. Οι διεργασίες αναμένεται να κρατήσουν τουλάχιστον τρεις με τέσσερις  μήνες.

Πρώτη η παράταξη ήρθε ως γνωστόν που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία.
 Δεύτερο το ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΚ και της κεντροαριστεράς, τρίτο το υποστηριζόμενο από τον ΣΥΡΙΖΑ με  10,92% ενώ 5,7% πήραν οι αντάρτες του ΣΥΡΙΖΑ. 
Πάντως αρκετές είναι οι μικρές παρατάξεις που θα παίξουν ρυθμιστικό ρόλο στην εκλογή του προεδρείου δεδομένου ότι κανείς δεν έχει αυτοδυναμία. Μία από αυτές τις παρατάξεις είναι η "Δημοκρατική Παράταξη Μηχανικών" της Τ. Μωροπούλου που πήρε σχεδόν 4%. Θεωρείται μάλιστα πολύ πιθανό οι έδρες που θα πάρει να αποδειχτούν κρίσιμες για το σχηματισμό πλειοψηφίας. Κι επειδή η Τ. Μωροπούλου είχε ανέκαθεν ισχυρές σχέσεις επιρροής με τον Κ. Λαλιώτη, κάποιοι λένε ήδη ότι ο κ. Λαλιώτης μπορεί να είναι αυτός που εκ του παρασκηνίου θα "βγάλει" τον επόμενο πρόεδρο του ΤΕΕ!...http://press-gr.blogspot.gr