24 Νοε 2013

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ: Οι συνέταιροι έπαιξαν τις «μπουνιές» για τα μάτια της υπαλλήλου

Κατέληξαν… στο Αστυνομικό τμήμα
 
Έπαιξαν τις μπουνιές… για τα μάτια μίας νεαρής και πλέον η επιχείρηση… κινδυνεύει να «σπάσει» στα δύο! Ο λόγος για γνωστό επιχειρηματία της Πάτρας, ο οποίος βρίσκεται σε ...
διάσταση με την σύζυγό του και διατηρεί σχέση με νεώτερή του καλλίγραμμη νεαρή την οποία είχε προσλάβει στην επιχείρησή του! Που να ήξερε όμως ότι το πρόβλημα θα ανέκυπτε από την στιγμή που ο συνέταιρος… έβαλε σκοπό να την απολύσει! Για ποιο λόγο δεν μάθαμε! Ξέρουμε όμως ότι προ ημερών ο συνέταιρος είπε «ως εδώ και μη παρέκει» και χωρίς να ρωτήσει τον συνεργάτη του (έστω και αν γνώριζε καλά για την ερωτική σχέση που διατηρούσε με την υπάλληλο) την απέλυσε!
 
Όπως ήταν αναμενόμενο η νεαρή ειδοποίησε τον αγαπημένο της και ο συνέταιρος έγινε… πυρ και μανία! Οι δύο άνδρες ήρθαν «αντιμέτωποι» και μάλιστα ο άμεσα ενδιαφερόμενος του ξεκαθάρισε πως «εκείνος κάνει κουμάντο και πως θα έπρεπε να ερωτηθεί για μία τέτοια ενέργεια»!
 
Πληροφορίες αναφέρουν πως… δεν έμειναν μόνο στα λόγια και ότι η υπόθεση έφθασε…. Μέχρι την Αστυνομία! Απαντες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, ο Διοικητής αναγνώρισε τον έναν, ενημερώθηκε για τον άλλον αλλά και εκεί… έγινε της κακομοίρας! Θύμιζε ελληνική ταινία (με τις γνωστές σκηνές στα αστυνομικά τμήματα) το όλο σκηνικό!
 
Αρκεί να αναφέρουμε πως οι δύο άνδρες… λίγο έλειψε να «πλακωθούν» μπροστά στον έκπληκτο διοικητή, ο οποίος ευτυχώς αντιμετώπισε με περισσή ψυχραιμία την κατάσταση και κατάφερε να ηρεμήσει τα πνεύματα προς όφελος και των δύο πλευρών!
 
Ξεκινούν διαδικασία «μοιρασιάς»;
Μετά από αρκετές συζητήσεις με «μεσολαβητή» τον έμπειρο αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ., δεν υπεβλήθησαν μηνύσεις! Ωστόσο οι δύο άνδρες εξακολουθούν να είναι στα μαχαίρια! Πληροφορίες αναφέρουν πως για κάποιες ημέρες είχαν απομακρυνθεί από την επιχείρησή τους, ενώ ίσως έχουν ξεκινήσει διαδικασία… μοιρασιάς! Και όλα αυτά για την όμορφη νεαρή την οποία έχει ερωτευθεί ο ένας εκ των δύο συνεταίρων! Τώρα για ποιον λόγο ο έτερος συνέταιρος… εξεμάνη, παραμένει άγνωστο! Εκτός και αν διέβλεπε πως στο απώτερο μέλλον και αν η σχέση είχε ευτυχή κατάληξη… άλλος θα έκανε το κουμάντο! 
 http://www.dete.gr