Εντύπωση και προβληματισμό προκαλεί στους στενούς συνεργάτες και περιβάλλον του προέδρου των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένου, το γεγονός πως ο νέος Γραμματέας της Κ.Ο του..
κόμματος Κ. Γιοβανόπουλος πρώτον, είχε συνομιλία με τον δημοσιογράφο Γ. Παπαχρήστο για την αναδιάταξη και το «ξήλωμα» του προσωπικού και των συνεργατών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας από τα γραφεία τους στη Βουλή, την ίδια στιγμή που ο ίδιος ο Π. Καμμένος είναι σε δικαστική διαμάχη με τον γνωστό δημοσιογράφο και σε πόλεμο αγωγών, και δεύτερον ανάμεσα στο προσωπικό που αντικατέστησε, βρίσκεται και η κουμπάρα του προέδρου και προϊσταμένη του γραφείου του.
Τα parapolitika.gr επικοινώνησαν με την αναπληρώτρια γραμματέα της Κ.Ο των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη η οποία μας επιβεβαίωσε πως «για τις αλλαγές που αποφασίστηκαν από τον Κ. Γιοβανοπουλο και την ίδια, για αντικατάσταση του προσωπικού είναι πλήρως ενήμερος ο Π. Καμμένος όπως ενήμερος είναι και για την δημοσιοποίηση του θέματος από τον γραμματέα της Κ.Ο στον κ. Παπαχρήστο…» μας είπε χαρακτηριστικά, «έπρεπε να καθαρίσουμε την κατάσταση, και να αλλάξουμε τις πρακτικές αυτών των υπαλλήλων… νέα πρόσωπα, άλλη εποχή.» Και όλα αυτά ενώ ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ απουσιάζει στις ΗΠΑ... Όταν επιστρέψει θα τα ξανά αλλάξει όλα;
http://beta.parapolitika.gr