20 Νοε 2013

Πολεμος στην Ν.Δ της Αχαιας.-Δ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ Θ. ΝΤΑΒΛΟΥΡΟ: "Έχει καβαλήσει το καλάμι...και δεν σέβεται αγωνιστές της παράταξης!-Λειτουργεί σαν γαλάζιος Σερίφης"

Έχει καβαλήσει το καλάμι...και δεν σέβεται
αγωνιστές της παράταξης"!
"ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΣΕΡΙΦΗΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ" - AΠΑΝΤΑ Ο Δ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Θ.ΝΤΑΒΛΟΥΡΟ-
Με αφορμή και νέα δημόσια δήλωση του ..
Βουλευτή Αχαΐας της Ν.Δ Αθανάσιου Νταβλούρου, αυτή τη φορά στον Τηλεοπτικό Σταθμό "Super b",στην οποία και ευχήθηκε στον Πολιτευτή της Ν.Δ..."να παραμείνει στην θέση που είναι", δηλαδή "υποψήφιος Βουλευτής" , αλλά και στην φράση του..."όσο για το μέλλον γνωρίζω καλά πως θα απαντήσω στον κ. Τριανταφυλλόπουλο", από τον Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο, έγινε το ακόλουθο απαντητικό σχόλιο:
"Δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία, πως ο κ. Νταβλούρος έχει καβαλήσει το καλάμι απ όταν εξελέγη Βουλευτής χωρίς να ιδρώσει πολύ γι'αυτό κι έχει το θράσος να μέμφεται τους πολυετείς αγώνες μου μέσα στη Ν.Δ! Αυτό και μόνο αποδεικνύει το πόσο ανώριμος πολιτικά είναι, δίχως ίχνος σεβασμού, όχι απαραίτητα στα κοινοβουλευτικά ή κομματικά αξιώματα, αλλά στα στελέχη εκείνα που κουβαλούν στην πλάτη τους αγώνες ετών για την παράταξη.
Άλλωστε, αν τα σεβόταν, δεν θα ενεργούσε ως "Γαλάζιος Σερίφης" επιχειρώντας ανά το νομό να "φυλακίσει" τα στελέχη του κόμματος και να ελέγξει τις "Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις της Ν.Δ" σαν ...πάλαι ποτέ κομματάρχης, μια άλλης εποχής!
Τον αφήνω στην κρίση των χιλιάδων Νεοδημοκρατών να επαίρεται για το Βουλευτικό του αξίωμα...κι άξιος ο μισθός του, που κατά τ'άλλα έλεγε δημόσια προεκλογικά ότι δεν θα πάρει"!
Όσον αφορά το μέλλον, για το οποίο αφήνει υπονοούμενα σε ό,τι με αφορά πολιτικά, ένα έχω να του πω:Ως "18μηνίτης" Βουλευτής να προσέχει γιατί διανύει ακόμα περίοδο "κατάρτισης" στο Κοινοβούλιο και δυστυχώς... μονιμότητα δεν υπάρχει στο αξίωμα αυτό.Θα ξανακριθεί από το λαό, όπως άλλωστε όλοι μας και τότε του εύχομαι να φθάσει τις 21.000 σταυρούς με τις οποίες ως μη εκλεγμένος Βουλευτής, έχω τιμηθεί από τον κόσμο κι αυτό αποτελεί τη μέγιστη τιμή,ανεξαρτήτως αξιωμάτων"!
ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΑΘ. ΝΤΑΒΛΟΥΡΟΣ