29 Νοε 2013

Ακλόνητος πια ο... Σαμαράς...




Στα "πάτρια εδάφη" ο κουμπάρος του Σαμαρά που είχε αφήσει τη Νέα Δημοκρατία για να πάει στην Πολιτική Άνοιξη, (κυβίστηση νούμερο 1), στη συνέχεια όμως άφησε την ΠΟΛ.ΑΝ σε σύντομο χρονικό διάστημα για να επιστρέψει στο μαντρί...

 Ο Δημήτρης Σταμάτης που αν και κουμπάρος και παλιός συνοδοιπόρος του Σαμαρά στήριξε με όλες του τις δυνάμεις τη Ντόρα Μπακογιάννη στις εσωκομματικές της Νέας Δημοκρατίας, (κυβίστηση νούμερο 2), στη συνέχεια θυμήθηκε ότι είναι αντιμνημονιακός και προσχώρησε στο κίνημα του Πάνου Καμένου για να διώξει τους Τροικανούς και τα μνημόνια από τη χώρα μας, (κυβίστηση νούμερο 3) .

Όμως ούτε εκεί το ανήσυχο αυτό πολιτικό πνεύμα βρήκε την πολιτική του γαλήνη και αποχώρησε. Αφού πήγε με τη Νέα Μέρα του Χρήστου Ζώη,  (κυβίστηση νούμερο 4), με μία λιτή δήλωση και μάλιστα σε ανύποπτο χρόνο, ο πρώην βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρης Σταμάτης, δήλωσε πως επιστρέφει στην ΝΔ. 
 
"Θα βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις να γίνουν οι μεταρρυθμίσεις που απαιτεί το μνημόνιο..."
 
Τι να σχολιάσεις και τι να αφήσεις...
 
Τη βεβαιότητα ότι στο βάθος υπάρχει κάποια καρέκλα στις ερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές την οποία κυνηγούν οι γνωστοί επαγγελματίες πολιτικοί.
 
Στην δήλωση του αναφέρει χαρακτηριστικά πως "Σε αυτό το δρόμο, το δρόμο της ευθύνης, της προοπτικής και των μεταρρυθμίσεων, το δρόμο του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, θα είμαι παρών με όλες μου τις δυνάμεις". 
 
Δείτε όμως τι έγραφε μέχρι πριν λίγες μέρες στο twitter του αυτός ο πολιτικός ογκόλιθος

(με πληροφορίες από το logiastarata.gr)