6 Νοε 2013

Μια βροχή μας... χαώνει! Έπεσε στέγαστρο στο Παγκράτι, ένας τραυματίας – Κόπηκαν τα καλώδια του τρόλεϊ – Διακοπές ρεύματος στον Πειραιά

Προβλήματα έφερε η συνεχής βροχή στην Αττική
- Πάνω σε διερχόμενο ταξί έπεσε το στέγαστρο στη λεωφόρο Υμηττού στο Παγκράτι
- Πληροφορίες για έναν τραυματία ..
- Διακοπές ρεύματος σε Νίκαια και Πειραιά
- 40 κλήσεις για κοπές δέντρων στην Πυροσβεστική
- Από Πέμπτη φτιάχνει ο καιρός

Τελικά, η βροχή δε μας σώζει αλλά μας... χαώνει! Από τα ξημερώματα η βροχή πέφτει συνεχώς στην Αττική και τα προβλήματα δεν άργησαν να εμφανιστούν.

Στο Παγκράτι στο ύψος του Μετς, επί της λεωφόρου Υμηττού στον αριθμό 255, στέγαστρο κατέρρευσε και έπεσε πάνω σε ένα ταξί. Σύμφωνα με την αστυνομία υπάρχει ένας τραυματίας.

Από την πτώση του στεγάστρου σκίστηκαν τα καλώδια του τρόλεϊ που περνάει από το σημείο και προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Μέχρι στιγμής, στην Πυροσβεστική έχουν γίνει 40 κλήσεις για κοπές δέντρων σε όλη την Αττική. Από αυτές, οι 23 βρίσκονται σε εξέλιξη, κυρίως στα νότια προάστια και το Παγκράτι.

Από τη βροχή έχουν προκληθεί διακοπές ρεύματος και σε τμήματα της Νίκαιας και του Πειραιά. Σύμφωνα με τη ΔΕΗ, τα προβλήματα προέκυψαν γιατί πλημμύρισαν δυο παλιοί υποσταθμοί που βρίσκονται σε υπόγεια. Τώρα, η εταιρία περιμένει να γίνει απάντληση υδάτων για να αποκαταστήσει τη βλάβη.

Δίπλωσε νταλίκα στον Κηφισό


Με το... καλημέρα άρχισαν τα προβλήματα στην πρώτη “χειμωνιάτικη” ημέρα για φέτος στην Αττική.
Από τις τέσσερις και μισή τα ξημερώματα και από τη στιγμή που μια νταλίκα δίπλωσε στη λεωφόρο Κηφισού ξεκίνησαν και τα προβλήματα.
Από ένα θαύμα κανείς δεν τραυματίστηκε όταν το βαρύ όχημα λόγω του νερού δίπλωσε και έπεσε στα κιγκλιδώματα στην αρχή της γέφυρας Ροσινιολ.

Η νταλίκα έσπασε ένα κομμάτι από τα κιγκλιδώματα το οποίο έπεσε στον παράδρομο όμως ευτυχώς δεν περνούσε εκείνη την ώρα κανένα αυτοκίνητο.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να κλείσουν οι δύο από τις τρεις λωρίδες κυκλοφορίας στο ρεύμα καθόδου και να δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα στην κυκλοφορία.

Τελικά λίγο μετά τις επτά οι γερανοί κατάφεραν να απομακρύνουν το όχημα.
 http://www.newsit.gr