6 Νοε 2013

Το σκάνδαλο επιβεβαιώθηκε! Θα μας μιλήσει ξανά ο "μπουμπούκος" για αξιοκρατία στο Υπουργείο του;

Αγαπητό tro-ma-ktiko,
σε ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη που μου έδειξες, και την άμεση ανταπόκριση σου στην καταγγελία μου. (Δείτε ΕΔΩ)

Με τις από 9/9/2013, 11/10/2013, 2/11/2013 επιστολές μου σε σας, (συνημμένα όλες οι επιστολές ..
που σας απέστειλα),  προσπάθησα να σας διατυπώσω βάσιμες πληροφορίες μου για τον σύμβουλο του Υπουργού Υγείας, ο οποίος εκμεταλλευόμενος την...
θέση του και παρακάμπτοντας κάθε διαδικασία αξιολόγησης, δηλώνει με θράσος εδώ και 2 μήνες ότι έχει «κλειδώσει» την θέση του αναπληρωτή διοικητή σε μεγάλο νοσοκομείο των Βορείων προαστίων.
Σας είχα ενημερώσει έγκυρα και έγκαιρα (εδώ και 2 μήνες) και για την θέση, και για το νοσοκομείο. (Πολύ μεγάλο νοσοκομείο στην περιοχή του δήμου Νέου Ηρακλείου με αρκετά υψηλό μισθό για 3 χρόνια).

Επεμβαίνοντας λόγΩ της θέσης του, κατά το αρνητικότερο, χθες ανακοινώθηκε το όνομα του στην θέση του αναπληρωτή διοικητή του ΓΝΑ ΚΑΤ.
Παραθέτω link επιβεβαίωσης


Όλα αυτά τα γνωρίζω και σας τα έχω παρουσιάσει αναλυτικά, εδώ και δυο μήνες.
Και όλα αυτά με την κάλυψη του υπουργού Υγείας, του Υπουργού Επικρατείας και του διευθυντή του Πρωθυπουργού, οι οποίοι είναι και προσωπικοί του φίλοι. Τα παραπάνω τρία πρόσωπα, ως γνωστόν, χειρίστηκαν αποκλειστικά το θέμα των διοικητών και αναπληρωτών διοικητών όλων των νοσοκομείων. Όλα αυτά σας τα γράφω εδώ και 2 μήνες. (Συνημμένα όλη η αλληλογραφία μου μαζί σας)

Σας παρακαλώ θερμά, προς χάριν όλων αυτών που αγωνίζονται με τα πτυχία τους και την δουλειά τους, χωρίς να έχουν «μπάρμπα στην Κορώνη», αναδείξτε το θέμα θέτοντας τα εξής ερωτήματα:


  1. Είναι ηθικό ο σύμβουλος του Υπουργού που κρίνει τους υποψηφίους για μια θέση, να διεκδικεί την ίδια θέση;;΄
  2. Είναι Ηθικό Συμβουλος Υπουργού να είναι υποψήφιος για μια θέση, της όποιας αρμόδιος για την πλήρωση της να είναι ο ίδιος ο Υπουργός του;;΄
  3. Είναι ηθικό και δίκαιο για τους χιλιάδες υποψηφίους για την ίδια θέση με προσόντα, οι περισσότεροι απ αυτούς έχουν διδακτορικά και μεταπτυχιακά στον χώρο της διοίκησης υπηρεσιών υγείας, να μην υπάρχει η παραμικρή αξιοκρατία;;΄
  4. Είναι ηθικό δίκαιο και κοινωνικά αποδεκτό ο συγκεκριμένος να είναι δημόσιος υπάλληλος στον ΕΟΠΠΕΠ, να είναι μετακλητός σύμβουλος σε Υπουργό (παίρνει και από εκεί κάποια μπόνους, εξτραδάκια και υπερωρίες) και να γίνεται και αναπληρωτής διοικητής σε μεγάλο νοσοκομείο με πάρα πολλές κλίνες  (μισθός πάνω από 2000€ το μήνα για το συγκεκριμένο νοσοκομείο), ενώ άλλοι με πολλά περισσότερα προσόντα να μην έχουν καμία δουλειά;;΄


Σημείωση : η θέση είναι για 3 χρόνια.


  1. Τι λέει τώρα ο Υπουργός Υγείας που βολεύει τους συμβούλους του με μισθό 2000€ τον μήνα (για 3 χρόνια), αλλά ζητεί 25€ για καθ έναν που μπαίνει για νοσηλεία ;; (για το σκάνδαλο με τον στενό του συνεργάτη ο Υπουργός έχει ενημερωθεί εδώ και 1 μήνα με επιστολή – έχω απόδειξη της αλληλογραφίας με τον υπουργό, αλλά και από σχετικά δημοσιεύματα. Δεν έδειξε όμως κανένα άγχος να απαντήσει σ όλα αυτά. Για αλλά είναι λαλίστατος…
  2. Τι λέει το Μαξίμου, ο Μπουρας και ο Σταμάτης, που γνωρίζουν τον συγκεκριμένο σύμβουλο. Όλοι γνωρίζουν πως κάθε μέρα, κάθε πρωί, εδώ και δυο χρόνια, βρίσκεται στο Μαξίμου. Τυπικά παίρνει την πρωινή ενημέρωση για τον Υπουργό Υγείας κάθε μέρα. Ουσιαστικά «βρίσκει» δουλειά στον εαυτό του.


Σας ενημερώνω και για τα εξής:

-         Υπήρχαν περισσότεροι από 70 υποψήφιοι (για την συγκεκριμένη διαδικασία της 1ης ΥΠΕ, που ανήκει το ΚΑΤ), που έχουν συγχρόνως τίτλο πανεπιστημιακών σπουδών (ΑΕΙ) και μάλιστα στην διοίκηση υπηρεσιών υγείας, μεταπτυχιακό και διδακτορικό ( και τους τρεις τίτλους). Αρκετοί απ αυτούς είναι και πολύτεκνοι ενώ πολύ απ αυτούς είχαν και εμπορεία στην διοίκηση νοσοκομείων. (άπειρα μόρια αλλά άχρηστα τελικά γι αυτούς)

-         Ο συγκεκριμένος έχει μόνο Πτυχίο (Μηχανικός παραγωγής από το παν/μιο Χανίων), ΔΕΝ έχει μεταπτυχιακό, ΔΕΝ έχει διδακτορικό, ΔΕΝ έχει καμία εμπειρία από διοίκηση οργανισμού ή διοίκηση μονάδων υγείας ή νοσοκομείων, ΔΕΝ είναι παντρεμένος, ΔΕΝ έχει παιδιά (καθόλου μόρια).

-         Είναι συνδικαλιστής, Πρώην ΟΝΝΕΔιτης, πρόεδρος Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Νέου Ηρακλείου, πρώην αντιδήμαρχος με την Νεα Δημοκρατία στον δήμο Νέου Ηρακλείου, δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Νέου Ηρακλείου, δημόσιος υπάλληλος διορισμένος το 2009 με αδιαφανείς και ύποπτες διαδικασίες και χωρίς ΑΣΕΠ, φίλος του υπουργού Επικρατείας κυρίου Σταμάτη και του διευθυντή του πρωθυπουργού κυρίου Μπούρα και φυσικά σύμβουλος Υπουργού (εδώ έχει πολλά μόρια και φυσικά αυτά μέτρησαν).

-         Έχει μόνο πτυχίο Μηχανικού παραγωγής από τα Χανιά. Διαδίδει , λοιπόν, πως όλα είναι «στημένα» κατά τέτοιον τρόπο, ώστε στο συγκεκριμένο νοσοκομείο και γι αυτή την θέση να θέλουν μηχανικό. Στις λίστες υποψηφίων υπάρχουν τουλάχιστον 20 Μηχανικοί από το ΕΜΠ, και άλλοι τόσοι από διάφορα Πολυτεχνεία της περιφέρειας.

Η κρίση σ αυτήν την χώρα δεν είναι οικονομική. Είναι η αναξιοκρατία που υπάρχει παντού. Σε μια εποχή έντονων κοινωνικών ανισοτήτων, σε μια κοινωνία με 60% ανεργία στους νέους, κάποιοι συνεχίζουν να βολεύουν τα δικά τους παιδιά. Παιδιά του κομματικού σωλήνα, που έγιναν κρατικοδίαιτοι και δεν τους φτάνει μόνο αυτό.

Ανίκανοι που θέλουν να διοικήσουν νοσοκομεία.
Απόδειξη των όσων λέω ο Σύμβουλος και προσωπικός φίλος του Υπουργού Υγείας, Γιώργος Παπαδημητρίου.

Μήπως γι αυτό τελικά τους επιλεγούν;
Αλήθεια ένας μίζερος κομματικός, που θέλει μόνο να πληρώνεται από το Ελληνικό Δημόσιο, παρακάμπτοντας πάντα την διαδικασία της αληθινής αξιολογήσεις, όταν προωθείται από Υπουργούς και διευθυντές πρωθυπουργών τι ανταλλάγματα δίνει;;;

Και πως άραγε θα αντιμετωπίσει τις σειρήνες από τις φαρμακοβιομηχανίες και τις βιομηχανίες Ιατρικών οργάνων;;;

Τέλος όλοι αυτοί οι απλοί πολίτες που είναι μελή των κόμματων, πρέπει να καταλάβουν πως όταν ψηφίζουν ή υποστηρίζουν έναν άνθρωπο για τόσες πολλές κομματικές θέσεις, αυτός «αγωνίζεται» για το προσωπικό του συμφέρον και όχι για το συμφέρον του συνόλου. Σταματήστε να παρασύρεστε και πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας. Και τα κόμματα από μέσα αλλάζουν. Αν Αλλάζουν...

Σταματήστε τους ποια. Δεν αντέχει άλλο ούτε η χώρα ούτε οι πολίτες τις από τέτοιους σωτήρες.
Βοηθήστε μας και αναδείξτε το θέμα.

Γνωρίζοντας πολλά, θα επανέλθω άμεσα, δίνοντας ακριβείς πληροφορίες, κάθε φορά που κάποιος προσπαθεί να μας στερήσει το μέλλον μας.

Αναγνώστης

Υ.Γ.: Σας αναφέρω τα στοιχειά του συγκεκριμένου συμβούλου:
Γιώργος Παπαδημητρίου
Ημ.γεν.: 3/4/1980
Πτυχίο : Μηχανικός παραγωγής Χανιά
Δημοτικός σύμβουλος Νέου Ηρακλείου (Νέα Δημοκρατία)
Συνδικαλιστής της Νέας Δημοκρατίας
Πρόεδρος Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας
Δημόσιος Υπάλληλος στον οργανισμό ΕΟΠΠΕΠ.
Διορισμένος το 2009 με αδιαφανείς και ύποπτες διαδικασίες και χωρίς ΑΣΕΠ.
Δεν έχει Μεταπτυχιακό και Διδακτορικό (τώρα ξεκίνησε κάτι στο Χαροκόπειο και αυτό με μέσον).
Όλα τα κάνει με μέσον. Και Καραμανλικός (όταν ήταν πρόεδρος της Ν.Δ.), και Σαμαρικός (αφού οι φίλοι του οι Σαμαρικοί τον έκαναν Διοικητή σε Νοσοκομείο και πρόεδρο Τ.Ο.Ν.Δ.) και Ντορικός (Είχε υπογράψει την Υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη). Τα καταφέρνει και είναι πάντα με όλους.

Στον Δήμο Νέου Ηρακλείου τον ανέδειξε πριν από χρόνια ο τότε δήμαρχος κύριος Γεωργόπουλος. Όταν στις τελευταίες εκλογές ο Γεωργόπουλος βγήκε 3ος τότε τον πούλησε και «κόλλησε» στον νέο Δήμαρχο Νέου Ηρακλείου κύριο Βλασόπουλο. Όνειρο του να τον πουλήσει και αυτόν και να γίνει ο ίδιος δήμαρχος.

Αυτός είναι ο Γιώργος Παπαδημητρίου. Αμείλικτος...
Τους ξεγελάσει όλους με το «αγνό» του χαμόγελο αλλά στην ουσία αμείλικτος...