19 Νοε 2013

Νέο σκίτσο με την Κωσταντοπούλου από τον Δ.Χατζόπουλο.Την κατηγορεί για την υπόθεση του βιαστή με τις τυρόπιτες!

Νέες αιχμές κατά ΣΥΡΙΖΑ αφήνει σήμερα με νέο σκίτσο του ο Δημήτρης Χατζόπουλος. Πιο συγκεκριμένα , ο γνωστός σκιτσογράφος της εφημερίδας αφήνει αιχμές για την ..
γνωστή υπόθεση του «βιαστή με τις τυρόπιτες», που έχει αναλάβει η Ζωή Κωνσταντοπούλου
xatzopoulos-skitso
Στο σκίτσο του  αναπαριστά τον Πέτρο Τατσόπουλο ο οποίος βρίσκεται στο δικηγορικό γραφείο της Ζωής Κωνσταντοπούλου και ζητά από την γραμματέα της να τον υπερασπιστεί σε μια υπόθεση:
«Το παράπτωμα σας κ. Τατσόπουλε;»
«Σεξισμός κατ’ επανάληψη».
«Λυπάμαι αλλά η κ. Κωνσταντοπούλου δεν αναλαμβάνει τέτοιες περιπτώσεις».
«Βλέπετε κάποια άλλη λύση;»
«Πάντα».
«Οπως».
«Να κάνετε έναν βιασμό απόψε και να μας ξανάρθετε αύριο».
 ΣΑΣ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ “ΒΙΑΣΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ”
Το χρονικό του εφιάλτη
Ο Γολγοθάς ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2005, οπότε τέσσερις γυναίκες, δύο από την Αυστραλία, μία από τον Καναδά και μία από τη Βόρεια Ευρώπη, οι οποίες είχαν έρθει στη χώρα μας για τουρισμό έπεσαν θύματα βιασμού από τον ίδιο άνδρα.
Το σκηνικό πανομοιότυπο και στις τέσσερις περιπτώσεις. Εκείνος προσφερόταν να τους κάνει μια φιλική ξενάγηση στην Αθήνα, τους πρόσφερε μια τυρόπιτα στην οποία είχε λιώσει υπνωτικό χάπι και αφού τους έδινε να καταναλώσουν αλκοόλ, τις μετέφερε σε ξενοδοχείο και τις βίαζε.
Από τότε ξεκίνησε για τις τέσσερις γυναίκες η δικαστική οδύσσεια που κρατά μέχρι σήμερα. Το ενδιαφέρον που έδειξε η πρεσβεία της χώρας της μίας εξ αυτών οδήγησε στην ξεχωριστή πορεία της δικής της υπόθεσης, η οποία και οδήγησε τελικά τον Μάρτιο του 2012 στην καταδίκη του βιαστή σε πέντε χρόνια χωρίς ελαφρυντικά και δύο χρόνια στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων.
Οι άλλες τρεις δεν έτυχαν εξαρχής της ίδιας υποστήριξης και έτσι η υπόθεσή τους έπειτα από συνεχείς αναβολhttp://www.makeleio.gr/?p=29008ές και καθυστερήσεις δεν έχει ακόμη εκδικαστεί.