26 Νοε 2013

Μπαλτάκος σε Καραμανλή: Γκάφα Σαμαρά η ιστορία της "Χρυσής Αυγής"...



Τί είπε ο γραμματέας της κυβέρνησης στον πρώην πρωθυπουργό...

Συνάντηση αρκετής ώρας είχε προ ημερών ο γραμματέας της... κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.
Οι δύο άνδρες που...
γνωρίζονται από την εποχή που εργάζονταν στο γραφείο Κουταλίδη, τα λένε συχνά. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι ο κ. Μπαλτάκος, είναι ο σύνδεσμος μεταξύ Μεγάρου Μαξίμου και Καραμανλή. Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, προκαλεί εντύπωση η πληροφορία που "βγαίνει" από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού, σύμφωνα με την οποία ο κ. Μπαλτάκος, κατά την διάρκεια της κουβέντας, φέρεται να εξέφρασε την διαφωνία του, για το θέμα της 'Χρυσής Αυγής", αφήνοντας αιχμές ακόμη και για τους χειρισμούς Σαμαρά.

Ως γνωστόν ο στενός συνεργάτης του Μεσσήνιου πολιτικού, σε ανύποπτο χρόνο είχε αφήσει παράθυρο συνεργασίας της Ν.Δ. με το κόμμα των Ελλήνων Νεοναζί. Ο κ. Μπαλτάκος, εκτίμησε ότι η εξέλιξη της όλης ιστορίας θα εκτινάξει τα ποσοστά του κόμματος Μιχαλολιάκου, δρομολογώντας εξελίξεις στον χώρο της κεντροδεξιάς. Παρά τις απόψεις που εκφράζει ο γραμματέας της κυβέρνησης, ο κ. Σαμαράς, εξακολουθεί να τον εμπιστεύεται στον απόλυτο βαθμό, γεγονός που προκύπτει από την ελευθερία κινήσεων που δείχνει να διαθέτει εντός και εκτός Βουλής.

parapolitika.gr