Μετά από σοβαρή μελέτη του νέου video με τον «κουτσό» εκτελεστή (όπως απεφάνθη ήδη το σύνολο των δημοσιογράφων-παρουσιαστών παπαρολόγων) σας παρουσιάζουμε τα συμπεράσματα της ομάδας CSI  του ερευνητικού κέντρου της πρεσβείας τα οποία έχουν ως εξής:

O 1,70 ύψους νεαρός εκτελεστής είναι μάλλον ξανθός με σωματικά προσόντα που παραπαίμπουν στον μεγαλύτερο χορευτή του κόσμου τον Ρώσο Mιχαήλ Μπαρίσνικοφ, ο οποίος έκανε και ένα πέρασμα από το Sex and the City. Παρόλα αυτά το χτύπημα που του προκαλεί το ελαφρύ πρόβλημα στη βάδιση προέρχεται από τάκλιν του Βαμβακούλα σε αλάνα του Πειραιά.
Ο σωματότυπος του εκτελεστή αποκαλύπτει αθλητικό τύπο ο οποίος λατρεύει την κλασσική μουσική-δεν χάνει τις σχετικές παραστάσεις του Μεγάρου Μουσικής-ενώ η ψυχραιμία και το σταθερό χέρι με το οποίο πυροβολούσε παραπαίμπουν σε παιδί της επαρχίας που μεγάλωσε με το αγνό μητρικό γάλα και στη συνέχεια η αγελάδα Μυρτώ που βόσκει ανέμελα στα λιβάδια των Αφιδνών ανέλαβε να του χορηγεί αποκλειστικά το γάλα της.  Το μητρικό γάλα σε συνδυασμό με το γάλα της Μυρτούς-η οποία από νεαρή κιόλας ηλικία είναι ενταγμένη στην τρομοκρατική ελίτ λόγω και της γειτνίασης με τα μελίσσια του Κουφοντίνα-ήταν για τον ψύχραιμο εκτελεστή τα μυστικά όπλα του.
Στο γάλα της Μυρτούς ο εκτελεστής είχε προσθέσει ελάχιστη ποσότητα άσπρης σκόνης από την Κολομβία κάτι που του επέτρεψε να αισθάνεται ανάλαφρος σαν μπαλαρίνα. Όπως θα δείτε στο video  o τρόπος που σπεύδει να απομακρυνθεί παραπαίμπει σε απογείωση F-16 και σε αγρίμι της ζούγκλας.
Ο τύπος του τζόκευ που φορούσε σε συνδυασμό με τον πληγωμένο του εγωισμό- που τον έκαναν ψυχρό εκτελεστή- παραπαίμπουν σε μετανοημένο κούριερ του Φαήλου Κρανιδιώτη ο οποίος  ασπάστηκε το Ισλάμ χάρη της επανάστασης. Στα διαλλείμματα του επαναστατικού αγώνα διαβάζει φανατικά τα άρθρα του Αλέξη Κωστάλα ενώ παρακολουθεί και το twitter της Δούκισσας Νομικού.
Μεγαλώνοντας ο εκτελεστής έγινε κλασσικό  βου που γι αυτό και επέλεξε να χτυπήσει στη γειτονιά του. Κατά πάσα πιθανότητα διαθέτει δίπλωμα μοτοσικλέτας γι αυτό και οι αρχές ξεσκονίζουν όλα τα διπλώματα της επικράτειας για να τον εντοπίσουν. Επίσης μέσω του κοριού της ΕΥΠ και σε συνεργασία με τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, βιονικό αυτί της υπηρεσίας επιχειρεί να αποκρυπτογραφήσει τυχόν κωδικοποιημένα sms, email αλλά και διαλόγους που προέρχονται από κινητά που βρέθηκαν εκείνη την ώρα στο σημείο.
Όπως είναι φυσικό οι ασυνομικοί (συντάκτες) περιμένουν την αποστολή της προκήρυξης για να σχηματίσουν μια πιο σαφή εικόνα για την οργάνωση η οποία μέσα από το κείμενο θα “δώσει” από μόνη της τους εκτελεστές, ώστε να απαλλάξουν την ΕΛ.ΑΣ και την Αντιτρομορατική από τον μπελά της σχετικής έρευνας.
Συμφωνα με κύκλους της Όλγας Τρέμη και του Νίκου Ευαγγελάτου η οργάνωση αποτελείται από πλουσιόπαιδα των βορείων προαστείων –γόνους ευκατάστατων οικογενειών της χώρας-οι οποίοι πήραν τον στραβό δρόμο επειδή αντί να παρακολουθούν τις αναλύσεις της Παναγιωταρέα, τα δελτία του Ευαγγελάτου, τα κυρήγματα του Πειραιώς Καλλίνικου και της Θεσσανίκης Άνθιμου,  έδιναν τηλεθέαση στις εκπομπές του Σταύρου Θεοδωράκη. Οι εκτελεστές της  οργάνωσης συνηθίζουν μετά από κάθε χτύπημα να δειπνούν στο εστιατόριο του Σταύρου με την ελπίδα να τους δοθεί η ευκαιρία να αφηγηθούν στους Πρωταγωνιστές τις λεπτομέρειες του χτυπήματος…http://kourdistoportocali.com/post/31061/koutsosektelestis