4 Νοε 2013

Νέα μόδα: Οι διάσημοι «τρομπάρουν» τα οπίσθια τους

Η νέα μόδα στις πλαστικές που είναι πολύ διαδεδομένη στο εξωτερικό και ειδικά στη Νότια Αμερική  είναι τα εμφυτεύματα γλουτών. Εξάλλου τα πλούσια και ζουμερά οπίσθια θεωρούνται πολύ ερωτικά και σέξι ειδικά στα μοντέλα και τις τηλεπαρουσιάστριες. ...


Πολλές επώνυμες λοιπόν «τρομπάρουν» τα οπίσθια τους για να μοιάσουν για παράδειγμα στην Λορένα Μπουέρι της οποίας τα χείλη, τα ζυγωματικά, το στήθος και στο τέλος-τέλος αυτά τα οπίσθια είναι πρώτυπο για πολλές κοινές θνητές. Η Βραζιλιάνα αναδείχθηκε η πιο σέξι οπαδός του πρωταθλήματος της ομάδας Σάντος στην Βραζιλία.

Οι δίδυμες ιέρειες του Playboy Κριστίνα και Καρίσα Σάνον, η Κιμ Καρντάσιαν, η Κλαούντια Γκαλάντι, η πορνοστάρ Τζένα Τζέιμσον, η περί πολλών πλαστικών ξανθιά σελέμπριτι Χάιντι Μοντάγκ, η τραγουδίστρια Νίκι Μινάζ και η θεά Κοκό... έχουν σίγουρα ασχοληθεί αρκετά με την «πίσω» κίνηση.

Τα οπίσθια-πρότυπα που ζητούν απεγνωσμένα από τους πλαστικούς χειρουργούς τους,  οι γυναίκες,  είναι αυτά της Τζένιφερ Λόπεζ, της Σακίρα και φυσικά τα πολυσυζητημένα της Κιμ Καρντάσιαν.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού
http://www.zougla.gr