7 Νοε 2013

“ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΣΠΑΤΑΛΕΣ. ΔΕΙΠΝΟ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΣΠΙΣΤΗ ΑΚΗ-ΓΙΑΝΝΟΥ”

Την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου Ο Αρχηγός του Πολεμικού Ναυτικού Ευ. Αποστολάκης παρέθεσε δείπνο σε περίπου 70 άτομα (συμμαθητές του μετά των συζύγων), με..
Κρητική κουζίνα άφθονη ρακί και καλή μουσική, στο οίκημα του, στο Ν.Β. Κανελλόπουλος, στο Σκαραμαγκά.

prosklisi1
Στο γεύμα δεν πήγαν φυσικά, όπως και ήταν αναμενόμενο, πολλοί συμμαθητές, όπως ο πρώην Αρχηγός του ΓΕΝ Κ. Χρηστίδης και ο πρώην Αρχηγός Στόλου Κ. Μαζαράκης-Ανιάν καθώς και πολλοί άλλοι συμμαθητές του που δεν ξέχασαν την επαναφορά του από την αποστρατεία στο ΠΝ το 2009 με συνέπεια την δική τους απομάκρυνση.
Σε μια δύσκολη στιγμή που πολύς κόσμος δεν έχει να φάει, περικόπτονται μισθοί και συντάξεις, καλό θα είναι να αποφεύγονται τέτοιου είδους προκλητικές εκδηλώσεις που επιβαρύνουν έμμεσα ή άμεσα τον κρατικό κορβανά !!!
Κάλλιστα θα μπορούσε να το κάνει σε κάποιο εστιατόριο, όχι μέσα στο Ναυτικό, άλλωστε στενό του συγγενικό πρόσωπο διαθέτει στα Νότια προάστια κατάλληλο χώρο.
Για την ιστορία ο σημερινός αρχηγός του Ναυτικού έχει διατελέσει υπασπιστής του Άκη και του Γιάννου και επανήλθε το 2009 με άλλους τρείς αξιωματικούς στο ΠΝ με άνωθεν εντολή.
Έντιμος αξιωματικός
6 Νοεμβρίου 2013
μακελειο