26 Νοε 2013

Υπάρχει θέμα Ροβέρτου Σπυρόπουλου;

spiropoulos-rovertos-660_0Γράφει το Παρατηρητήριο
του Lykavitos.gr
Ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου.
Και ο Ροβέρτος ο καλύτερος φίλος των ...
μιντιάδων της διαπλοκής.
Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς, ότι μόνο στα ΝΕΑ και μόνο, διαβάζοντας ανάμεσα στις γραμμένες εντόπισα πληροφορία ότι υπάρχει «γκέλα» του μανατζαρέου του ΙΚΑ που ξαναδημιούργησε θέμα Ασφαλιστικού κι έκανε την Τρόικα να φουσκώσει το δημοσιονομικό κενό του 2014 κοντά στα 3 δις για να έχει τα νώτα της ασφαλή.
Αν καταλαβαίνω καλά, υπήρξε κενό διμήνου σε θέματα απόδοσης εισφορών ενώ ο κόσμος πλήρωνε. Και το κενό το πήρε η Τρόικα το πρόβαλε στο και μας πήδηξε.
Το θέμα πνίγηκε. Δεν το βρήκα πουθενά αλλού. Και αναρωτιέμαι ποιος το δίνει.
Ο Ροβέρτος είχε την προστασία του συστήματος Παπανδρέου, αφού ως υπεύθυνος ταμείου του ΠΑΣΟΚ δεν ήταν τυχαίο πρόσωπο.
Στο ΙΚΑ τα βρήκε με όσους έπρεπε να τα βρεί. Δεν χρειάζεται να σας πω ότι σε θέματα εισφορών και ενσήμων γίνεται μύλος σε όλα τα μεγάλα μαγαζιά.
Μετά ήρθε ο Βενιζέλος και ο Ροβέρτος, χωρίς πολλή φασαρία, πέρασε κάτω από το συρματόπλεγμα. Κοινώς, πούλησε και εκεί εξυπηρέτηση.
Αν τα αυτιά μου ακούνε καλά, ο Βρούτσης θέλει να ξεφορτωθεί τον Ροβέρτο. Αλλά δεν έχει δοθεί πράσινο φως από τον Βενιζέλο.
Και ο Ροβέρτος είναι ο άνθρωπος της διαπλοκής εκεί που η διαπλοκή χρειάζεται άνθρωπο και μάλιστα με το αζημίωτο.
Και δουλειές και φάρμες και αγροτικά προϊόντα και μπίζνες για τον κοιλαρά της Αρκαδίας που το παίζει κρασάς ενώ είναι άρχοντας.
Η Ελλάδα αναστενάζει ενώ τα ίδια πρόσωπα λυμαίνονται τις ίδιες θέσεις.
Σαμαράς και Βενιζέλος πρέπει να καταλάβουν ότι το πράγμα δεν βγαίνει έτσι και, κυρίως, ότι ο κόσμος το ΄χει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι, όταν μιλάμε για σκάνδαλα Ροβέρτου στο ΙΚΑ.